سلام دوستان عزیزم، امیدوارم حال همگی خوب باشه ما هموطن های مقیم مرکزتون که خیلی خوبیم.
هر روز کلی سرب و مازوت استنشاق میکنیم، برقامون هم بصورت نامنظم و "همین الان ییهووو " میره .
یه مدت برای قطع برق خبر می دادن، مثل سیستم های عوضی، اما باکلاس برامون پیامک میشد که فلان مشترک برق، درفلان ساعت قراره برقتون بره .
یه قناد خونگی بینوا هم مثل من ، خوشحال میشد که ، خدا رو شکر میتونم زمانبندی کنم مواد کیک رو تو اون بازه ی زمانی قطع برق نذارم تو فر که همه ش به فنای عظمی بره .
الان دیگه سیستم از حالت باکلاسی دراومده و دوباره همون عوضی که بود، شده .
من با ترس و لرز مواد رو آماده میکنم ، بعد تا لحظه آخرکه قالب تو فر هست، دعای توسل میخونم که برق نره ، یا وسط کار برق میره . منم شروع میکنم از اون بالااا شون فحش های کش دار میدم تا اون پایینشون .
بابا عباس معتقده که فحش دادن فایده نداره چون اونا که نمیشنون ، ولی بنظر من خیلی هم فایده داره . همین که دلم خنک میشه و سکته نمیکنم خوبه دیگه .
روزایی که قنادی میکنم (تقریباً هر روز) در حین کار فکرم میره سمت کسانی که خانه دار هستند ولی دوست دارند یه کسب و کاری راه بندازن ، یا مثل گذشته ی من شاغل هستند ولی به فعالیت های دیگه هم علاقمندی نشون میدن و دوست دارند یه کاری برای خودشون باشه و انجامش بدن .
خود من تقریباً به همه ی کارهایی که زمینه ی هنری دارن علاقمندم . از قلاب بافی ، مکرومه و چاپ روی پارچه بگیر ...تا شمع سازی .
البته که قنادی رو انتخاب کردم و این کار برای من غیر از کسب درآمد، یه عشق خاصی داره، ولی خیلی وقت ها که تو اینستا دنبال یه چیزی در زمینه کارم هستم ، پیجی باز میشه که یه شاخه هنری دیگه رو دنبال میکنه و وقتی به خودم میام میبینم مدت هاست که مات و مبهوت دارم اون کار رو زیر و رو میکنم .
تو دلم میگم : کاش منم واردش بشم و امتحانش کنم . بعد به خودم نهیب میزنم که بابااا بچسب به کار خودت فقط .
امروز تصمیم گرفتم در این مورد با شما صحبت کنم ، البته اگر اهل خوندن کامنت ها باشید حتما متوجه شدید که دوستانی از بین خودتون هم ازم خواستن در مورد ورود به دنیای قنادی راهنماییشون کنم .
عزیزای دلم ، تجربه به من ثابت کرده که هر کاری ، یه نمای ظاهری داره که شما همونو میبینید ولی وقتی واردش میشید میبینید چه دنیای وسیع و شیرینی رو به روتون هست و شما علاوه براون رشته ، چقدر میتونید به زیر شاخه های اون رشته هم فکر کنید ، و مهارتش رو کسب کنید .
اتفاقا بیشترشون هم هنوز خیلی جدید و ناشناخته هستند و کسانی که بصورت تخصصی اموزش ببینند، جزو اولین های اون رشته میتونن باشن و خب همه میدونیم چقدر این موضوع جذابه .. هم به لحاظ فنی و هم بلحاظ مالی .
اینو بگم که اگر سنتون پایینه، فرصت های خیلی زیادی برای فراگیری و کسب درامد دارید. با ترس هایی که مانع شروع کردنتون میشه مواجه بشید ، پاسخ سوالایی که این ترس ها رو تقویت میکنه پیدا کنید و معطل نشید ، شروع کنید و استقلال مالی و حس خوبِ مفید بودن و خلق کردن رو به خودتون هدیه بدید .
روزی نیست که من افسوس گذشته و وقتی که هدر رفت و زودتر مشغول نشدم رو نخورم . کار خیلی بدی هم میکنم چون اون موقع من شرایطم متفاوت بود ، مهردخت کوچیک بود و من به یه امنیت خاطری نیاز داشتم ، احتمالاً بهترین تصمیم همون بوده که کارمندی رو ادامه بدم ولی متاسفانه باز به خودم میام و میبینم دارم این نشخوار ذهنی رو ادامه میدم
یکی از این هنر ها که نظرمو جلب کرد " پاپیه ماشه" ست . برید درموردش بخونید، مواد اولیه گرون قیمت نداره و محصولات زیبایی که ازش ساخته میشه بسیارکاربردی و جذاب هستند . اموزشش رو میتونید غیر حضوری ببینید ، در ضمن تو پیج های مختلفی از اینستا میتونید حتی رایگان اموزش ببینید . هشتگ بزنید #پاپیه_ماشه و پیداشون کنید .
شمع سازی هم خیلی زیباست .. پیج hani_sweet_candle@ رو ببینید این دختر چقدر هنرمنده، الان چند ماهه با جشنواره های امارات کار میکنه و شمع های زیباش رو به قیمت های بسیار بالای دلاری میفروشه
تو همین کار خودم قنادی، زیر شاخه های متفاوتی وجود داره که شرایط برای فعالیت و اموزش بسیار مهیاست . ببینید برای اینکه یه قناد باشی باید لوازم متعدد و بعضاً گرون قیمتی داشته باشی . مثل فر مارک خوب، همزن برقی به صورت دستی و استند میکسر ، انوااااع و اقسام قالب های فلزی و سیلیکونی، رینگ های متفاوت مولد های بسیار زیاد و ... اصلا فکر نمیکنم این لیست تمومی داشته باشه ، بعد آموزش های حضوری و غیر حضوری بسیار زیاد و فضای کار مناسب هم لازمه ولی یه شاخه جدید تو کار قنادی هست بنام تاپر سازی .
همه ی عروسک های فوندانتی که روی کیک ها ، گاهی کوکی ها یا دونات ها ( اصلا هر چیز تزیینی) بنام تاپر معروفند. الان تعدادی از هنرمندها صرفا کار تاپر انجام میدن . ابزار مورد نیازشون هم یه میز کوچولوعه که اگه نبود میشه روی زمین کار کنی، رنگ های خوراکی و فوندانت و چند تا ابزار ساده که با قیمت های خیلی کم در حد 200-300 هزارتومن میشه خریداری کرد .
آموزش های غیر حضوری خوب هم داره که شما کلاس رو میخری و لینک کانال تلگرام رو دراختیارت میذارن . همه اموزش ها بصورت ویدیو و کامل رو میبینی تا ابد این کانال برای شماست گروه رفع اشکال هم هست و مربی های خوب هر اشکالی داشته باشی برات رفع میکنند .
بازار کارشون کجاست؟ همه ی قنادی های درسطح شهر و حتی قناد های خونگی به کارشون نیاز دارن . من خودم یه کلاس اموزشی برداشتم و یه تاپر های ساده ای هم درست کردم که نیاز نباشه از کسی بخرم (عکسایی که پایین پست گذاشتم و تزیینات فوندانتی داره رو خودم درست کردم مثل اون دوتا خواهر یا اون عدد 40 رو )
ولی خیلی ها نمیخوان خودشون رو درگیر این موضوع کنند . یکی از مربی های خوب رو هم پیجش رو میذارم ببینید .
ela_cakeee@
جالبه الهه که همین خانم هنرمند باشه حدود دوساله این کار رو شروع کرده ، اونم قبلا کیک های تولد میزده ولی میبنه که با سه تا پسر بچه کوچیک و فضاو سرمایه محدود دیگه نمیتونه ادامه بده و ناگهان تاپر سازی رو پیدا میکنه و ....
خیلی ها هم در همین کار قنادی، سراغ همه ی رشته ها نمیرن مثلا فقط تارت تولید میکنند، یا چیز کیک ، یا فقط موچی که حتی نیاز به فر نداره و در همین یه رشته یه متخصص تمام عیار میشن .
این روزها فکر خودم خیلی مشغول انتخاب و یک تصمیم مهم شده . قبلاً درمورد زدن کارگاه گفته بودم ؟ کم کم این فکر از سرم رفته بود و حس میکردم به همین حضورم در محیط خونه دلبسته شدم و اینکه در حد دلخواه و توانم سفارش قبول کنم ، ولی چند وقته کافه ای که باهاش کار میکنم و خیلی باهم خوب پیش میریم این فکر رو دوباره تو سرم انداخته .
خونه هامون و کافه ش خیلی به هم نزدیکند ، ما بینشون یه واحد آپارتمان دیدیم و با مالک صحبت کردیم که میخوایم چکار کنیم و اونم قبول کرد . بهار خیلی دوست داره زودتر شروع کنیم ، ولی من بشدت تردید دارم .
دلیلش اینه که میدونم اگر شروع کنم در مدت کوتاهی ،خیلی خیلی سرم شلوغ میشه و خیلی هم موفق میشم . همین الان بهار از چند تا قنادی برام سفارش گرفته و حسابی شلوغم کرده چون خیلی فعاله و ارتباط خیلی خوبی هم با دیگران داره ، اینه که سفارش همینجور سرازیر میشه .
به واسطه ارتباطات بهار، مواد اولیه رو مناسب میخریم و کلی هم سفارش میگیریم ، اما من سالها کار کردم و ارزوی رسیدگی به خانواده م و وقت گذروندن با اونا رو داشتم .
مثلاً همین امروز صبح بعد از چند روز کار خیلی سنگین، تا ساعت نُه خوابیدم بعد بیدار شدم و یه صبحانه ی عالی خوردم و به وسیله ی تلفنم با دوستان عزیزم کلی معاشرت کردم . بعد فیلم دیدم . مواد اولیه سفارشای بعد از ظهرم رو اماده کردم و دارم برای شما مینویسم . تامی هم کنارم دراز کشیده و صدای خرخرش کلی داره بهم ارامش میده ... خب اگه الان کارگاه داشتم اصلا چنین ارامشی درکار نبود . میدونم مدتی بعد میتونم چند تا نیروی کمکی داشته باشم ولی عامل موفقیت، حضور مداوم و کار خودمه . نفس هم که اصلاً موافق نیست .
میگه قرار بود بازنشست بشی کلی سفر بریم و ارامش داشته باشیم ولی تو سرت رو شلغ کردی ( تازه خبر از داستان کارگاه نداره)
نمیدونم ، گاهی به خودم میگم صبر کنم تا مهردخت کاراش درست بشه و اگه پاییز سال اینده دیگه پیشم نبود و من خیلی احساس خلا کردم ، سرخودمو شلوغ تر کنم و الان خودمو به چنین چالش سنگینی نندازم . خلاصه این فکرها رها م نمیکنن دیگه
راستی تو پست بعدی مینویسم که اصلا چرا به قنادی خونگی سفارش میدیم و راحت و بی درد سر نمیریم یه قنادی خرید کنیم . شما برام دلایلتون رو بنویسید تا من در پست آینده جمع بندی کنم
پینوشت: راستی دوست عزیز بنام " ناشناس- دختر" که درمورد کار تو رشته حسابداری ازم پرسیده بود ی، برات ایمیل زدم و جواب دادم ولی ندیدی
********
این مدت خیلی کار کردم ، چند تا عکس از اونایی که دوست دارم براتون میذام
این کیک آشتی کنون دوتا خواهره که خواهر کوچیکه برای عذرخواهی سفارش داد به موهای جوگندمی خواهر بزرگه دقت کنید
عاااشقشونم
تارت سیب و گردو با عطر دارچین
کیک 300 گرمی ژولی پولی سفارش یه مامان برای پسر شلخته ش
مینی رولت های دورنگ با فیلینگ خامه و چیپس شکلات
کیک رویایی با فیلینگ کرم شکلات و موز و گردو
رولت خوش رنگ یک کیلویی با فیلینگ موز و گردو و خامه پنیری
کیک نسکافه ای رویایی با فیلینگ کارامل دستساز و پرک بادام درختی و خامه پنیری .
دوستتون دارم
سلام ببخشید با وجود ازدواج مجدد شما چرا طلاقنامه ازدواج اول رو می خواستن؟ این قانونی هست؟
سلام کیانا جان
ازدواج مجدد من در دفاتر رسمی ثبت نشده عزیزم
مهربانی عزیز ممنونم، ایمیل اومده بود
مهربانو جان ببخش اذیتت میکنم اما به ایمیلم چیزی نیومده
نه خواهش میکنم عزیزم
من همین الان دوباره فوروارد کردم ببین سابجکت ایمیل
من مهربانو هستم
لطفا اسپم های ایمیلت روهم چک کن عزیزم
و بهم خبر بده
مهربانو عزیز لطفاً شماره کارت مادرشون رو بدید، کاش هیچ فرشته معصوم و بی گناهی رنج نکشه
الهی امین پگاه جان ممنونتم
به ادرس ایمیلت ارسال کردم عزیزم
مهربانو جان سلام
در مورد ادای نذرم، که گفتید دنیز نیاز به کمک داره، الان حضور ذهن ندارم، مشکل این فرشته کوچولو چی هست؟؟ و اینکه یه چه شماره حسابی واریز کنم؟
سلام پگاه جانم
دنیز کوچولو یه دختر ناز یکسال و نیمه بود مبتلا به سرطان خون که برای تهیه دارو و پرداخت بدهی های خانواده تلاش کردیم و خیلی خیلی مشارکت بالا بود بخشی از داروهای دنیز رو دوست نازنینی با هزینه شخصی از سوییس فرستاد و همه برای جمع اوری کمک سنگ تمام گذاشتن
من شماره کارت مادر دنیز جان رو میتونم دراختیارت بذارم مستقیم کمک کنی یا به همون کارت خودمون واریز کن و اطلاع بده که من براشون منتقل کنم
البته که پرداخت مستقیم خیلی راحت تره
سلام به مهربانوی مهربان و هنرمند
عزیزم من یه مبلغی ناقابل به عنوان نذر دارم، قصد دارم برای درمان کودک بیمار استفاده بشه، چون نذر پسرم هست.میخواستم بدونم کیسی سراغ دارید؟
سلام پگاه جانم

ممنون از محبتت عزیز دلم امیدوارم گل پسر سلامت باشه . خودت و دل مهربونت قابلید عزیزم
من در حال حاضر فقط دنیز عزیزمون رو میشناسم
سلام مهربانو جان سپاس بابت این همه اطلاعات مفید و تصاویر زیبا از کیک های خونگی برای عاشقان شیرینی جات مثل من
مدت کوتاهی هست با وبلاگ شما آشنا شدم ولی تو همین مدت کم مطالب وبلاگ مهربانو و عسلک رو خوندم و تو دلم شما رو بابت این همه پایداری تحسین کردم. میتونم پسورد وبلاگی که در پست پین شده گذاشتید رو داشته باشم تا این بخش از زندگیتون رو هم بخونم؟
سپاس
سلام محبوبه جانم


خواهش میکنم عزیز دلم انجام وظیفه ست
خیلی خوشبختم از آشناییت نازنین ،، ممنونم که وقت گذاشتی .
ایمیلت رو چک کن قربونت
من اومدم بگم بنظرم اون کارگاه را راه بنداز:) ببین یکسال اول سخته، بعدش قلق همه چیز دستت میاد. بعد هم مگه چقدر مسافرت میروی:)) برنامه ریزی میکنی و به بقیه کارها هم میرسی:) ولی فکر کن کارگاه خودت را داشته باشی چقدررررر عالیه!
قربونت برم زری جون داستان شد اون موضوع .. حالا مینویسم چی شد

عاقا من کافه دال خودمو میخواااام
یعنی چجوری تشکر کنم
من جای شما بودم شاید زحمت این همه توضیح و تایپش رو به خودم نمیدادم زمانی که درست کردم حتما نتیجه رو میام میگم
بازم ممنون از شما
ای جاانم عزیزم
اختیار داری ، هر سوالی داشتی درخدمتتم
امیدوارم یه کیک عالی دربیاری و حتما هم به خوبی از پسش برمیای عزیزم
مهری خونه اجی ات فروش رفت؟ پ قیمت دلار شد هشتاد تومن و ملک روز به روز پایین تر چه مملکتی ساخت مث جهنم شده
نه عزیزم

امروز ۸۲ رو هم رد کرد
سلام مهربانو جان با تاخیر تبریک روز مادر من رو پذیرا باشین
خیلی ممنون در مورد توضیحات خامه .راستش من متوجه شدم خیلی مبتدی ام در دیزاین و خامه کشی اون روزی که پیام دادم به شما تحت تاثیر عکس کیکای زیبا و هنرتون بودم
چون برای یلدا خواستم از کیکای مشابه کیکای شما درست کنم و بدجوری تو ذوقم خورد
تا مدتی فکر نکنم سمتش برم
با اینکه از دستپختم و دسر و شیرینی هام همیشه مورد عنایت اطرافیانم قرار گرفتم ولی تا حرفه ای شدن فاصله دارم )مشخصه شکست عشقی خوردم از کیک خامه ای)

مهربانو جان برای من باعث خوشحالیه از شما دستور و رسپی داشته باشم بله برای خامه کشی باشه بهتره شاید بازم هوس درست کردن کیک خامه ای به سرم زد
بی زحمت آدرس اینستاگرام رو هم بزارید
سلام عزیزم ، منم به شما تبریک میگم




ای جان طبیعیه عزیزم با یکمی تمرین بهتر میشه
بله بله کاملا مشخصه
قربونت عزیزم لطف داری به من
این آدرس پیج
daalpastry@
این پایه کیک های خامه اییه منه
ارد۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۵۰
تخم مرغ تقریبا ۵ عدد (زرده ها ۲۰ گرم باشند پس کلا حدود ۱۰۰ گرم زرده داریم ۳-۲ گرم بالا پایین اشکالی نداره ولی نه بیشتر)
روغن مایع نصف زرده ها
آب نصف روغن مایع
وانیل یک چهارم ق چ
بیکینگ پودر یک چهارم ق غ
این مواد مناسب دوتا قالب ۱۵ یا یک قالب ۲۰ هست
اول کف قالب ها رو کاغذ روغنی بندازید بعد فر رو روشن کنید دمای فر روی ۱۸۰ باشه به نوشته دمای فر اعتماد نکنید حتما دماسنج داخل فر بخرید
خب حالا زرده و سفیده ها جدا بشن (سفیده ها تو ظرف بزرک باشه چون کل مواد رو میخوایم تو این ظرف درست کنیم)
قرار بود زرده ۱۰۰ گرم باشه ممکنه تخم مرغا بزرگ باشن ۴ تا بشه ولی معمولا ۵ تا لازمه تا حدود ۱۰۰ گرم بشه
اگر ۱۰۰ شد نصفش که میشه ۵۰ گرم روغن مایع میخوایم و ۲۵ گرم آب
پس اگه زرده ۹۸ گرم شد ۴۹ گرم روغن مایع و ۲۴.۵ گرم آب لازمه به این اندازه ها دقت کنید واقعا تو بافت کیک مهمه
همه مواد که اماده شد سفیده ها رو میزنبم تا مثل کف مایع ظرف شویی بشه حالا یک قاشق پودر قند اضافه کن ، هم بزن تا فومی بشه دوباره هم بزن تافرم بگیره و وقتی همزن رو جدا میکنی سفیده با نوک تیز به همزن بچسبه
حالا زرده و وانیل و آب دستور و بقیه پودر قند رو اضافه کن(پودر قند حتما الک بشه) و لا همون همزن برقی فقط به اندازه مخلوط شدن هم بزن نه بیشتر ، حدود ۲۵-۳۰ ثانیه
حالا نوبت روغنه (حتما پخت و پز باشه هااا نه سرخ کردنی) اضافه کن و فقط با هم زن دستی نه برقی کمی آروم بزن تا مواد یک دست بشه . حالا مواد خشک شامل آرد و بیکینگ پودر رو روی مواد در سه مرحله الک کن ، فقط با هم زن دستی(ویسک) هم بزن خیلی کم و آروم . نهایتا با لیسک مواد رو از زیر چک کن که چیزی هم نخورده نمونه . مواد رو تو قالب بریز و لازم نیست روی میز بکوبی قالب رو که حباب های هوا خارج بشه فقط کافیه با یه سیخ چوبی مواد رو توی قالب هم بزنی.
قالب بره تو فر حدود ۳۰ دقیقه در فر قبل از این مدت باز نشه . بعد از ۳۰ دقیقه در رو باز کن و دستت رو بذار روی سطح کیک اگر محکم بود کیک پخته اگر نرم بود ۵ دقیقه دیگه زمان بده .
قالب رو بیار بیرون و روی توری بذار نه روی میز (هوا رد بشه از زیر قالب)
۷-۸ دقیقه بعد با یه پالت نازک دور قالب رو از کیک جدا کن (بدنه کیک اسیب نبینه) بعد هم قالب رو برگردون روی توری خنک گننده و کاغذ روغنی رو جدا کن . حدود نیم ساعت بعد کیک خنک شده میتونی برش بدی تقریبا سه لایه کیک میشه و دو لایه فیلنیگ .
این نکات رو کامل رعایت کنی از نتیجه شگفت زده میشی. رسپی زیاده ولی اصل مطلب نکاته که خیلی مهم هستن عزیزم
صبحت بخیر وسلامتی مهربانو جان.چه حس خوبی میدن این کیک ها .قشنگ معلومه با عشق اماده شدن.امیدوارم پربرکت باشن برات.
من خودم وقتی فکرم خیلی مشغوله ویا استرسی دارم.بساط کیک پزی رو راه می اندازم و حواسمو پرت میکنم.نتیجه اش خوب بوده معمولا
روز تو هم بخیر عزیزم

ممنونم نازنین
چقدر عااالی واقعا کاری که ادم دوست داره براش عینه تراپی میمونه . خوشحالم علاقه مشترک داریم
با توجه به اینکه کارسنایا می گن سال بعد کمبود برق بیشتری هست .تهیه صفحات خورشیدی گزینه خوبیه
فکر میکنم زیر ساخت و تجهیزات راه اندازی پنل های خورشیدی برای عموم مردم و مجتمع های کوچک مقرون به صرفه نیست و در واقع امکانش برای عموم مردم نیست البته اطلاعات کافی ندارم . اگر یه راهکار اجرایی باشه باید خیلی خوب اطلاع رسانی کنند.
سلام مهربانو جان
چه هنر زیبایی دارید
من جهت نجات وقت و روانم اینستا رو remove کردم. کانال دیگه ای برای ارتباط با شما و ثبت سفارش هست؟
کیه که این خوشمزه جات رو ببینه و دلش نخواد
سلام فائزه جانم
ممنون از محبتت دوست گلم
درک میکنم عزیزم یه نازنینی بین شماست که اینسا نداره هر وقت سفارش داره من براش عکس میفرستم
چند وقت پیش داشت کیک سفارش میداد گپ میزدیم با هم یهو کیک رویایی طوسی رو براش عکس فرستادم ، نتیجه ش شد کیک رویایی صورتیه
حالا شما هم از طریق تلگرام در خدمتتم
آیدی تلگرامم mehrbanoo52@
با افتخار درخدمتم
سلام مهربانو جان
خیلی هنرمندانه کار میکنید و عشق به کارتون از محصول نهایی کار مشخص هست.
برای من مشکل ترین بخش کار ارائه ش هست
هنرهای زیادی رو دنبال کردم ،آموزش دیدم و واقعا از نظر اساتیدم کارهای خیلی خوبی انجام میدم.
اما واقعا برای عرضه کردنش مشکل دارم نمیدونم باید چطور و از کجا شروع کنم.
سلام آرزو جان
ممنونم عزیزم. یادمه یه بار دیگه برام از رشته های هنری جذابی که اموزش دیدی گفتی . حیفه عزیزم . ببین ما که خونگی کار میکنیم و فروشگاه واقعی برای ارائه محصولمون نداریم یا باید محصولمون رو به فروشگاه دیگران برسونیم یا برای خودمون فروشگاه مجازی تدارک ببینیم. فروشگاه مجاریمون هم پیج اینستاگراممونه که از طریق گوشی مون بهش وصلیم .
نمونه کارهات رو درست کن و به بازار های هدفت برسون و همزمان پیجت رو پر از محتوی کن. یکمی زمان میبره ولی نتیجه ش عاالیه
سلام، مهربانو جان، خیلی خوووبی من دارم الگو میگیرم ازت برای بازنشستگی اما خب واقعا یکی دو سال اول خستگی در کردن خیلی مهمه
سلام عزیزم .
قربونت برم خیلی خوبه مهناز جون ولی یکی دوسال خیلی طولانیه
سلام مهربانوی عزیز
به وضوح میشه پیشرفت فوق العاده تون رو طراحی و دیزاین کیک ها و شیرینی هاتون دید. خدا قوت عزیزم
کاش منم تهران بودم و در اونصورت بدون شک به شما سفارش میدادم چون سالهاست میشناسمتون و به صداقتتون و عالی بودن شیرینی هاتون ایمان دارم. خصوصا با توصیفی که از قنادی ها کردین دیگه بعیده بخوام ازشون شیرینی بخرم.
یعنی دلم رفته برا کیک هاتون . اصلا بدجور عاشقشون شدم.
سلام عزیزم


ممنونم پری جانم چقدر خوشحالم که اینو میشنوم.
لطف داری عزیز من. کم سعادتم
سلام مهربانو جان بار اول هست که باسیستم کامنت میذارم همیشه با گوشی بودم و خلاصه مینوشتم

نظر من هم اینه بعد از مشخص شدن کارهای مهردخت فکر کارگاه به سرت بزنه
الان کمترسرت و شلوغ کن و به گفته نفس سفر برو
با مهردخت وقت بگذرون و برای ما پست بگذار
سلام ناهید جان
گوشی سخته منم با سیستم راحت ترم. البته خوبی گوشی اینه که خیلی در دسترسه
ای جاانم مرسی . همین تصمیم رو گرفتم
سلام مهربانوی عزیز.چه کیک های زیبایی،مخصوصا اون طوسیه.چقدر طرح و رنگش زیباست.حیف که تهران نیستم بتونم سفارش بدم.در مورد کارگاه،راستش منم تو موقعیت مشابهی هستم و میخوام از تو و دوستان دیگه راهنمایی بگیرم.منم امسال با 42 سال و سابقه 20 سال قصد بازنشستگی دارم.یه شرکت فنی مهندسی زدیم از چند سال قبل که قبلا پروانه من فقط فرمالیته اونجا بود و بابتش از شهرداری نقشه میگرفتیم و من فقط امضا میزدم.الان اونجا ازم درخواست دارن که حضور فیزیکی داشته باشم.خودم هم بدم نمیاد راستش ،جو ساخت و ساز رو دوست دارم اما همسرم موافق نیست.میگه تو میخوای 20 ساله بازنشست بشی که بمونی خونه استراحت کنی به بچه ها برسی ،باز چرا خودتو درگیر موضوع تازه میکنی.اما من دلم میخواد برم .اینجا شرکت نیست که صبح تا غروبم و درگیر کنه.یه جورایی مثل مغازه است.با اینحال بازم آدمو مشغول میکنه
سلام مهسا جون
ممنونم عززیزم . آره خودمم خیلی دوسش دارم .
کم سعادتم عزیزم
پس واقعا شرایط مشابهی داریم . مهسا جون مطمئنی میشه هروقت خواستی تعطیل کنی؟ من فکر میکنم اصلا ادم دلش نمیاد
مهربانو جان من از شما میتونم راهنمایی بگیرم، میخوام کیک خامه ای درست کنم خامه چی بخرم قبلا مینارین گرفته بودم که نتونستم ماسوره بزنم من مبتدی ام
و کیک شکلاتی دستوری میتونید بهم پیشنهاد بدید که اندازه هاش به پیمانه باشه تو فکر خرید ترازو هستم در این مورد هم کمکم میکنین مارک خاصی یا مدل خاصی پیشاپیش متشکرم کاش تهران بودم به خودتون سفارش میدادم
عزیزم مینارین ها اصلا خوشمزه نیستن در عوض خوب فرم میگیرن . اگر برای مصرف شخصی میخوای حتما سولیانو بگیر ، برای فیلینگ خوشنزه تریته
اگر هم فرم دهی هم مزه، ترکار کاله. ببین لطفا ترازو رو بگیر حتما خیلی واجبه
دستور کیک شکلاتی رو میدم فقط بگو میخوای خامه کشی کنی یا نع ؟ چون مهمه
سلام عزیزم واقعا کیک هاتون خیلی خوشگلن ماشالا که انقدر پیشرفت کردید
منم خیلی دلم میخواد یه کارگاه بزنم خیلی کار شیرینی وکیک رو دوست دارم واقعا باید لوازم مهم رو از نوع خوبش ادم داشته باشه ایشالا که موفق باشی ولی با اینکه وقت گیره ولی لذت بخشه حتما موفق میشید ولی خوب اره دیگه زمان برای استراحت وبا خانواده بودنتون کمتر میشه
سلام نرگس جون
قربون لطفت عزیزم . تصمیم گرفتم فعلا با خانواده باشم نازنین
سلام
با توجه به اینکه سال آینده هم اینطور که میگن کمبود برق داریم خوبه که از این صفحات خورشیدی تهیه کنیم .وسایل برقیمون خراب نشن.
سلام
اطلاع رسانی در این مورد خیلی کمه . نمیدونم اصلا برای مجتمع های مسکونی معمولی قابل اجراست؟
درود مهربانو جان
بسیار عالی، براتون شادی و تندرستی رو آرزو دارم
درود بر شما
خیلی ممنونم از محبتت دوست من
مهربانوجان موقعیت شما را کاملا میفهمم بهت بگم هیچ وقت افسوس نخور انتخاب سر کار رفتن بسیار درست منطقی و عاقلانه بوده اصلا و ابدا اشتباه نکردی آرامش الان و ترس از دور شدن این حاشیه امن امروز را مدیون تصمیم درست اون موقع هستی آدم با مسیولیت در هر کاری و جایی مسیول و وظیفه شناسه تا زمانی که سر کاری حسرت یه روز موندن تو خونه و حس مادر ناکافی بودن باهاته الان هم که شکر خدا برگشتی سر کاری که دوست داری حقت هست که آرامش داشته باشی به نظرم این خیلی خوبه که کارت را گسترش بدی و این انتخاب به خودت بستگی داره من میگم یه جوری تعادل را حفظ کن از کار متعادل اضافه منطقی نترس اما خودت را هم اذیت نکن واردش بشو اما حد و حدود و اندازه تعیین کن در حدی که باعث فرسودگی و اذیت شدن نشه جوانب را در نظر بگیر و با یه نیروی کمکی خوب برو جلو کم کم دستت میاد چیکار کنی نمیدونم این سندرم بی قراری و عدم آسایش و امنیت ما مال چیه چرا فکر میکنیم لم دادن و خوابیدن زیاد اشتباه والله به خدا خودم را دارم میگم مطمئن هستم خودت راهت را خوب پیدا میکنی به طوری که هر دفعه میری به دختر سر بزنی و چند وقتی پیشش باشی دغدغه اینجا را نداری تنت سالم دلت گرم و مشغول باشه خدا رحمت کنه همه رفتگان را مادربزرگ نازنینم از مادربزرگ خودش نقل میکرد که : گوهر جون میگفت دل مشغولی بهتر از سرگرمی سرگرمی یعنی ذهنت درگیره و فکرت اما دل که مشغول و گرم باشه یعنی یه چیزی را داری انجام میدی که دوسش داری با جون و دل .
ممنونم رویای عزیزم چه کامنت زیبایی برام نوشتی ، چندین بار خوندمش خدا همه رفتگان رو رحمت کنه چه جملات نابی در مورد دل مشغولی و سرگرمی
وای مهربانم مم چقدر حرفهه ای شدی خیلی قشنگه همه کیکات عزیزم

وای دلم خواست
قربون محبتت عزیز دلم




کار نیکو کردن از پر کردن است ، مرررسی بهم اعتماد کردید و صبور بودید و هستید تا هر روز بهتر باشم
کیکات خیلی قشنگن و حتما هم خوشمزه هستن،قدیما وقتی یه کاری خونگی بود و فروشگاه و مغازه نداشت ارزونتر بود مثلا خیاطهایی که تو خونه لباس میدوختن و البته همین حالا هم قیمتشون خیلی به صرفه تره تا اونایی که مزون دارند و مغازه،اما بنظرم قنادی خونگی برعکسه،من یه بار قیمت پرسیدم دیدم خیلی گرونتر از قنادیها بود،راستش یه سوال دیگه هم مدتیه ذهنمو مشغول کرده،شما گربه داری تو خونه،امکانش هست از لباس یا روی میز یا حتی هر جای دیگه موی گربه وارد مواد کیک بشه؟اصلا مشتریات میدونن شما حیوون خونگی تو خونه داری؟
مرسی لیدا جون




راستش درمورد خودم موافق نیستم یه مقایسه ساده میکنیم . من کیک هامو در حال حاضر کیلویی ۴۵۰ مفروشم مگر اینکه فیلینگ خاصی باشه مثل توت فرنگی که تو این فصل لوکس محسوب میشه یا مثلا پسته که همیشه لوکسه. قنادی ها همه سفارش کیک انلاین دارن الان یه قنادی متوسط رو به خوب رو بیاید بررسی کنیم . من سایت س\ول\دوش رو باز کردم. اولا کیک ها رو زیر ۳ کیلو سفارش نمیگیره در صورتی که من هیچ محدودیتی ندارم برای دوستان همین جا کیک ۵۰۰-۶۰۰ گرمی هم سفارشی درست کردم و میدونید زحمتش همون اندازه ست برای من فرقی نداره قالب ۱۰ بذارم تو فر یا ۲۵. چه بسا کار و مانور روی کیک یزرگ خیلی راحت تره.خب دوباره بریم سایت قنادی: نوشته هر کیلو کیک مناسب ۶ تا۸ نفر. حالا بریم قسمت کیک های آماده .. یه مینی کیک شکلاتی رو نوشته مناسب ۵تا۶ نفر یعنی از یک کیلو کمتره و قیمت گذاشته ۵۵۰ تومان همونطور که گفتم تو منوی کیک های اماده نه سفارشی که قطعا سفارشی ها گرونتره. حالا بریم سر مواد اولیه. که البته میخواستم اینا رو در پست بعد بگم ولی خب الان هم میگم.
من یعنی یه قناد خونگی مواد با کیفیت درجه یک و به مقدار کم تهیه میکنه پس همیشه موادمون تازه ست . مثلا تخم مرغ رو من مارک دار و با گرید A میخرم چون کیفیت این ماده روی خروجی کارم تاثیر داره ولی قنادی ها با تولیدی ها قرارداد دارن و تخم مرغ رو بصورت باز و در دبه و کیلویی به قیمت ناچیز میخرن . چرا؟ چون اون تخم مرغ ها در روند تولید شکسته شدن و در واقع پرت کارخونه هستند اینطوری کارخونه از ضایعاتش سود میبره قنادی هم ماده مهم و اولیه و بسیار پر کاربردش رو ارزون میخره . شما خودت تخم مرغ میخری شکسته باشه چکار میکنی؟ میندازی دور دیگه چون همه میدونیم این ماده چقدر زود الوده میشه .
حالا قنادی ارزون میخره ولی باید با بوی بدش یه کاری کنه چون وقتی تخم مرغ درجه یک نباشه با هم زدن و وانیل و اسانس هم درست نمیشه . بعد میره سراغ مواد شیمیایی خطرناک . برید گوگل کنید درمورد ژل فولکسی و کاربردش بخونید . متاسفانه در قنادی و این تاثیرات رو داره. مصرف همه مواد اولیه رو از جمله همون تخم مرغ رو بشدت پایین میاره ، بافت محصول رو نرم و پنبه ای میکنه و ماندگاری رو بسبار طولانی.
مصرف این ماده حتی خیلی کمش هشدار جدی غذا و دارو داره. درمورد ضایغات قنادی بگم براتون که هیچ کیکی و خامه ای دور ریخته نمیشه. کیک ها، له میشن با خامه و شکلات دوباره برمیگردن تو چرخه تولید همه رو گوگل کنید و بخونید . اهااا در مورد استفاده روغن ننوشتم قنادی ها ازروغن صاف که سرشار از پالمه استفاده میکنند و قناد خونگی از کره نیوزلندی و نهایتا از کره پاک ، شکلی که خودتون میدونید ۱۰۰ گرمش چنده.
ازم درمورد تامی پرسیدی که مطمئنم که موی تامی داخل کیک و محصولاتم نمیره؟ ببین تامی جزو خانواده منه ، من حتی این اطمینان رو درمورد موی خودم ندارم . کدوممون با نهایت دقتی که کردیم تاحالا موی خودمون رو تو غذا ندیدیم؟ برای همین من نمیتونم بگم امکان نداره ولی یه چیزایی رو رعایت میکنم که احتمالش رو صفر کنه مثلا لباس کار دارم و دستمال سر مخصوص. میز کارم رو کاور میپوشونم و قبل از کار دستمال کشی میکنم .حیوانات خونگی خیلی باهوشن و تربیت پذیر ، کاملا میفهمند چه کاری مارو ناراحت میکنه . یه نع قاطع میگی دیگه تکرار نمبکنه .. زبان مخصوص دارن مثلا محکم بگی فففففففف، ( یعنی ازدستت خیلی خیلی ناراحتم ) و فوری کارشو ول میکنه . پرسیدی مشتری ها میدونند گربه دارم؟ راستش دوست و آشنا و فامیل و شماها میدونید ولی اینکه یه غریبه میاد بهم پیغام میده و سفارش ثبت میکنه من بهش نمیگم : راستی من گربه دارم هااا. یا به کافه شیرینی میدم نمیگم تو اعلام کن قناد من گربه داره . تازه خودشم یه سامویید خوشگل داره و کوکی هاشو خودش میپزه
درسته کسی نظارت نداره به نظافت ، رعایت اصولم ولی این اعتبار کارمه. اینکه میگم من ، منظورم قنادهای خونگین ، به جرات میگم ۹۰ درصد درستکارند و به رضایت مشتری و برکت کارشون معتقد و متعهد به اصول . شما نمیدونید ما تو گروه هامون وقتی مشتری رضایت داره برای هم میگیم و ذوق میکنیم .. انقدر که مابخاطر رضایت شما به خودمون سخت میگیریم ، شما اصلا توقع ندارید خودمونو اذیت کنیم
پیشنهاد میکنم خودتون کیک و شیرینی های ساده رو برای خانواده درست کنید و برای بقیه ش حتما یه قناد خونگی معتمد داشته باشید . متاسفانه شغلی نمونده که توش تقلب نکنند من قنادی رو خبر دارم ولی همه رشته ها همینه. حتما سوال میکنید همه قنادی ها؟؟ من جرات ندارم انقدر قاطع نظر بدم ولی به گواهی استادامون که اکثرا در قنادی ها کار کردن یا بازرس هستند همه ی قنادی ها همینن و متاسفانه بالا شهر و پایین هم ندارن.
سلام مهربانو جان،چه کیکای زیبایی دست شما درد نکنه که هر روز مشغول قنادی هستین با وجود محدودیتها من که میدونم کار آسانی نیست. و استرسهای خودشو داره من تصور میکردم پستتون از شروع آشپزی باشه که سنتون کم بوده و ماجراهاتون با مامان مصی تو آشپزخونه و اینجور خاطرات
آخه حافظه تونم خوبه انقدرم با جزئیات تعریف میکنین کامل آدم تو ذهنش تصور میکنه .واقعا هنرمندین
سلام عزیزم ، قربون محبتت نازنین




ای جاانم آره واقعا یارش بخیر با مامان آشپزی میکردیم . من همیشه به جزییات اهمیت میدادم ولی مامان از اون مدلاست که همه چیو میریزه رو هم تابپزه . میگفت بررو بابا من اگه اینهمه وقت میذاشتم که به هیچ کاری نمیرسیدم . طفلک اغلب بابا نبود و مسولیتش خیلی زیاد بود
مرررسی عزیز دل
معنی هیچکدوم از این اصطلاحات قنادی رو نمیدونم .فقط اینو میدونم که من عاشق هرچی شیرینیه هستم. اما حوصله سفارش ندارم . پروسه طولانی هست اینترنت روشن کن فیلترشکن باز کن برو اینستا تو پیج بچرخ یکیشو انتخاب کن. سفارش بده منتظر باش پیک بیاره تازه اونم سالم بعد یه دستگاه پوز دربیاره آنتن نده یا بگه کارت به کارت بکن که دوباره باید بری تو گوشی فیلتر شکنو خاموش کنی و اپلیکشن باز کنی و خطای سرور نده و پولو واریز کنی.
به جاش میرم قنادی یه نگاه به ویترین میکنم و انتخاب و کارت میکشم. خداییش اونهایی که سفارش میدن خیلی آدمهای صبور و با حوصله این. امروز سفارش میدن برا چندساعت دیگه یا یه روز دیگه. من لحظه ای که هوس شیرینی کردم همون آن باید شیرینی پیدا بکنم بخورم نمیتونم وایستم سفارشم برسه.
عززیزم نوش جانت شیرینی های خوشمزه



گاهی کلی لابه لای سفارش ها گپ میزنیم و میخندیم
قشنگ درکت میکنم
خب اون قسمت اینترنت رو روشن کن رو نمیشه کاریش کرد.
ولی موضوع به پیج ختم نمیشه ، خیلی از ایتم هایی که یه قناد میتونه سفارش بگیره اصلا تو پیجش ممکنه نباشه . پس شما بهش میگی من چنین چیزی میخوام .. در مورد خیلی چیزا هم انقدر ازت سوال میکنه تا به سلیقه ت میرسه چون ممکنه حتی خودتم ندونی دقیقا چی میخوای
در مورد پیک هم معمولا پیک دستگاه پوز نداره . پیک همون راننده اسنپه .
من خودم اسنپ میگیرم ، باهاش حساب میکنم و مشتری فقط کیک یا شیرینیش رو تحویل میگیره ، بعدا موقع تسویه بقیه مبلغ رو همراه هزینه حمل طبق همون عکس اسنپ که براش فرستادم تو واتس اپ ، کارت به کارت میکنه
آرره هم مشتری ها صبورن هم قنادهای خونگی ، ولی من که خیلی دوست دارم حتی اون چت ها رو
قربون منجوق شیکموی عزیزم
درامد این شغل با توجه ب درگیری کاری زیاد ایا بیشتر از کارمندی هست
یعنی اگه فقط 8 ساعت وقت بذاریم ارزشش را داره یا نه
اخه یه فامیل داریم رستوران داره کل 24 ساعتش درگیره و عصبی و پرخاشگر اصلا فرصت نمی کنه ب زن و بچه برسه
نه امید جان میلما با ۸ ساعت در ابتدای کار اصلا اون موفقیت حاصل نمیشه اما وقتی کار روی غلتک بیفته و نیروی کمکی داشته باشی و بتونی خوب کار کنی سود خیلی بیشتر از کارمندیه اصلا قابل قیاس نیست البته کارمندی هم داریم تا کارمندی
بعضی ها تو همون کارمندی انقدر پست میگیرن وماموریت های خارجی میرن (تازه معمولا کار خاصی هم انجام نمیدن بیشتر تفریحه تا کار)
بنظرم خیلی نمیشه با هم مقایسه کرد
بله واقعا ادم رو درگیر میکنه و استرس زیادی هم داره اصلا کار با موجود زنده سخته خصوصا مشتری محصولات غذایی باشه و سلیقه ها و اخلاق های متفاوت و … من اون بنده خدا رو درک میکنم
اره دقیقا مهمون های عزیز من هم بدعادت شدند و می دانند یک کیک خوشگل با مزه عالی سفارش می دهم.
اره ورز دادن برای ان خانوم سخت هست.
در ضمن عشق قنادی خونگی در مزه کیک نمایان هست...
ای جااانم همیشه به شادی و شیرینی عزیزم
سلام به به مهربانوی عزیز مهربان هنرمند
همه کیک ها زیبا هستند.
به نظر من حرف دلت گوش کن، دو روز دنیا برو سفر و خوش بگذرون...
در ضمن عزیزم شنیدم فوندانت انرژی دست زیادی می خواد، به عنوان مثال خانومی که توی شهرمون مشتری شون هستم بیشتر تزئین خامه می کنند و یک فوندانت های کوچک روش اضافه می کنند چون می گن دستشون اذیت می شه...
راستی تزئین های ابنبات های رنگی هم من مشتری شون هستم و بسیار زیبا هستند. معمولا متناسب با تم کیک برای دخترم سفارش می دهم.
کیک خونگی هم انتخابش برای این هست که اگر به هنرمند خوبی مثل شما سفارش داده بشه، مزه اش حرف نداره، همه بخصوص مهمونها عاشقش می شوند
من چون برای تولد دخترم سفارش می دهم اگر غیر از خانگی باشه توی ذوق مهمونام می خوره و همه به عشق مزه و تم کیک هستند...
سلام ماه قشنگم
شما خیلی لطف داری عزیزم بله واقعا کارخونگی ها پر از عشق و طعم های جادوییه 
ممنونم عزیزم. ارره واقعا احساس میکنم خسته م . حیف دیر شروع کردم .
فوندانت رو کمی باید ماساژ داد اگر از قبل هم دمای محیط بشه راحت تر نرم میشه ، شاید اون خانم خمیرفوندانت ها رو خودش میسازه ، من اماده میخرم قیمت زیادی نداره. کیک های تمام فوندانت رو چون کیک کاملا با فوندانت پوشیده میشه احتمالا خیلی انرژی میبره ولی اجزای تاپر ها کوچیک هستند و اصلا سخت نیست . بله
ابنبات ها هم خیلی خوشگل و فانتزی میشن
امیدوارم همیشه شادی باشه و سفارش شیرینی .
ماه جان ما تو اداره مونم همینطوری شده بودیم چون معمولا کیک ها رو من درست میکردم ف کم کم دیدم دوستانم میگن رفته بودیم جشن تولد یا عروسی اصلا کیکشون خوشمزه نبود .. میگفتن مارو بدعادت کردی طعم کیک های تو و خامه های تازه و با کیفیتش اصلا تو قنادی ها نیست
سلام درود


من به شخصه چون شما جای خودم فکر می کنید برای ایده دادن، انتخابم شما هستید که از قضای روزگار خونگی درست می کنید.
البته که تازگی مواد و خوشمزه بودن و اخلاق خوش شما گزینه هایی هستن که نمیشه ازش گذشت.
یه دلیل دیگه ام اینکه آدم بنا به هر موقعیت و مناسبتی بخواد خرید کنه گزینه فکر کردن به انتخاب قنادی حذف میشه.
درود بر عزیز دلم سیتا خانوم



ای جاانم مرسی که بهم اعتماد میکنی و کلا میسپری دست خودم
قربون محبتت لطف داری .
مهربانو!؟
نفست راست میگن. بنظرم نکن.
الآن خانم خودتی، هر وقت بخوای، هر وقت نخوای...
عاشق اون دوتا کیک رویایی ت شدم
البته همشون بسیاااار قشنگند و با سلیقه
.
پی ن:
اینبار پستت پر از غلطای املاییه
کیک بده تا ایراد نگیرم
ارره فکر به همین چیزها پام رو سست میکنه



عزززیزم لطف داری
نسرین جون کار داشتم خیلی تند نوشتم و نخونده بودمش الان غلط گیری کردم اگر وقت داری یه نگاه بنداز اگر هنوزم مشکل داره بگو بهم .
کیکت هم محفوووظ
احسنت به اینهمه هنر
چقدر زیبا و شیک
واقعا اگه منم مثل شما هنرمند بودم حتما کارمندی رو میزاشتم کنار
موفق باشید
ممنونم مهدیه جانم
محبت داری عزیزم
سلام ، چه پست مفید و خوشگل و خوش مزه ای ، کیک خواهرها خیلی بامزه بود
سلام عزیزم ممنونم نازنین
سلام
بده باعث شدن هر روز دعای توسل بخونین و ارتباطتون با عالم بالا قوی تر بشه؟ چقدر ناشکرین شما!
درباره سوالتون هم من اگه چیزی بگم تقلب محسوب میشه چون قبلا خودتون در این مورد برام نوشتین. پس میگذارم به عهده سایر دوستان.
سلام


نه خیلی هم عااالیه .
بله یادمه مفصل براتون نوشته بودم