سلام به دوستان عزیزم که هنوز لطف دارید و به این خونه سر میزنید. راستش چند شب فرصت میکردم میخواستم پست جدید بذارم ولی بلاگ اسکای به فنا رفته بود. یه شبم کلی نوشتم و یهو با خارج شدن اسکای از علائم حیاتی، نوشته های منم پرید
الان هر خطی مینویسم ذخیره میکنم که دوباره اون بلا نازل نشه . قرار بود تو این پست درمورد اینکه چرا از قنادی های خونگی کیک و شیرینی هامون رو میخریم و کلا محاسن خونگی ها نسبت به مغازه ها رو بررسی کنیم ، ولی در پاسخ به کامنت ویدا که پست قبل گذاشته بود، تقریبا همه چیو گفتم و اینجا برای دوستانی که نخوندن باز نویسی میکنم .
کامنت لیدا:
کیکات خیلی قشنگن و حتما هم خوشمزه هستن،قدیما وقتی یه کاری خونگی بود و فروشگاه و مغازه نداشت ارزونتر بود مثلا خیاطهایی که تو خونه لباس میدوختن و البته همین حالا هم قیمتشون خیلی به صرفه تره تا اونایی که مزون دارند و مغازه،اما بنظرم قنادی خونگی برعکسه،من یه بار قیمت پرسیدم دیدم خیلی گرونتر از قنادیها بود،راستش یه سوال دیگه هم مدتیه ذهنمو مشغول کرده،شما گربه داری تو خونه،امکانش هست از لباس یا روی میز یا حتی هر جای دیگه موی گربه وارد مواد کیک بشه؟اصلا مشتریات میدونن شما حیوون خونگی تو خونه داری؟
پاسخ من:
مرسی لیدا جون
راستش درمورد خودم موافق نیستم یه مقایسه ساده میکنیم . من کیک هامو در حال حاضر کیلویی ۴۵۰ می فروشم مگر اینکه فیلینگ خاصی باشه مثل توت فرنگی که تو این فصل لوکس محسوب میشه یا مثلا پسته که همیشه لوکسه.
قنادی ها همه سفارش کیک انلاین دارن الان یه قنادی متوسط رو به خوب رو بیاید بررسی کنیم . من سایت س\ول\دوش رو باز کردم. اولا کیک ها رو زیر ۳ کیلو سفارش نمیگیره در صورتی که من هیچ محدودیتی ندارم برای دوستان همین جا، کیک ۵۰۰-۶۰۰ گرمی هم سفارشی درست کردم و میدونید زحمتش همون اندازه ست. برای من فرقی نداره قالب ۱۰ بذارم تو فر یا ۲۵. چه بسا کار و مانور روی کیک بزرگ خیلی راحت تره.
خب دوباره بریم سایت قنادی: نوشته هر کیلو کیک مناسب ۶ تا۸ نفر. حالا بریم قسمت کیک های آماده نه سفارشی .. یه مینی کیک شکلاتی رو نوشته مناسب ۵تا۶ نفر یعنی از یک کیلو کمتره و قیمت گذاشته ۵۵۰ تومان. همونطور که گفتم تو منوی کیک های اماده نه سفارشی که قطعا سفارشی ها گرونتره. حالا بریم سر مواد اولیه. که البته میخواستم اینا رو در پست بعد بگم ولی خب الان هم میگم.
من، یعنی یه قناد خونگی مواد با کیفیت درجه یک و به مقدار کم تهیه میکنه، پس همیشه موادمون تازه ست . مثلا تخم مرغ رو من مارک دار و با گرید A میخرم چون کیفیت این ماده روی خروجی کارم تاثیر داره، ولی قنادی ها با تولیدی ها قرارداد دارن و تخم مرغ رو بصورت باز و در دبه و کیلویی به قیمت ناچیز میخرن . چرا؟ چون اون تخم مرغ ها در روند تولید، شکسته شدن و در واقع پ
پرت کارخونه هستند. اینطوری کارخونه از ضایعاتش سود میبره ،قنادی هم ماده مهم و اولیه و بسیار پر کاربردش رو ارزون میخره .
شما خودت تخم مرغ میخری اگرشکسته باشه چکار میکنی؟ میندازی دور دیگه، چون همه میدونیم این ماده چقدر زود الوده میشه .
حالا قنادی ارزون میخره، ولی باید با بوی بدش یه کاری کنه چون وقتی تخم مرغ درجه یک نباشه، با هم زدن و وانیل و اسانس هم درست نمیشه . پس میره سراغ مواد شیمیایی خطرناک . برید گوگل کنید درمورد ژل فولکسی و کاربردش بخونید .
متاسفانه در قنادی کاربرد داره و این تاثیرات شگفت انگیز ولی مخررب رو داره: مصرف همه مواد اولیه رو از جمله همون تخم مرغ رو بشدت پایین میاره ، بافت محصول رو نرم و پنبه ای میکنه و ماندگاری رو بسبار طولانی.
مصرف این ماده، حتی خیلی کمش هشدار جدی غذا و دارو داره.
درمورد ضایغات قنادی بگم براتون که هیچ کیک و خامه ای دور ریخته نمیشه. کیک ها، له میشن، با خامه و شکلات دوباره برمیگردن تو چرخه تولید.
همه رو گوگل کنید و بخونید . اهااا در مورد استفاده روغن ننوشتم. قنادی ها ازروغن صاف که سرشار از پالمه استفاده میکنند و قناد خونگی از کره نیوزلندی و نهایتا از کره پاک یا شکلی که خودتون میدونید ۱۰۰ گرمش چنده.
ازم درمورد تامی پرسیدی که آیا مطمئنم که موی تامی داخل کیک و محصولاتم نمیره؟
ببین تامی جزو خانواده منه ، من حتی این اطمینان رو درمورد موی خودم ندارم . کدوممون با نهایت دقتی که کردیم، تاحالا موی خودمون رو تو غذا ندیدیم؟
برای همین من نمیتونم صراحتا بگم امکان نداره، ولی یه چیزایی رو رعایت میکنم که احتمالش رو صفر کنه.
مثلا لباس کار دارم و دستمال سر مخصوص. میز کارم رو با کاور میپوشونم و قبل از کار، دستمال کشی میکنم .
حیوانات خونگی خیلی باهوشن و تربیت پذیر ، کاملا میفهمند چه کاری مارو ناراحت میکنه . یه نع قاطع میگی دیگه تکرار نمیکنه ..
زبان مخصوص دارن مثلا محکم بگی فففففففف، ( یعنی ازدستت خیلی خیلی ناراحتم ) و فوری کارشو ول میکنه .
پرسیدی مشتری ها میدونند گربه دارم؟ راستش دوست و آشنا و فامیل و شماها میدونید، ولی اینکه یه غریبه میاد بهم پیغام میده و سفارش ثبت میکنه من بهش نمیگم : راستی من گربه دارم هااا.
یا به کافه ها که شیرینی میدم، نمیگم تو اعلام کن قناد من گربه داره . تازه خودشم یه سامویید خوشگل داره و کوکی هاشو خودش میپزه
درسته کسی به کارو نظافت ما نظارت نداره ،ولی من ملزم به رعایت اصول هستم و این اعتبار کارمه.
اینکه میگم من ، منظورم ما قنادهای خونگیه .
به جرات میگم ۹۰ درصد خونگل ها، درستکارند و به رضایت مشتری و برکت کارشون معتقد و متعهد به اصول هستند.
شما نمیدونید ما تو گروه هامون وقتی مشتری رضایت داره و برای هم میگیم چقدر ذوق میکنیم ..
انقدر که مابخاطر رضایت شما به خودمون سخت میگیریم ، شما اصلا توقع نداریدما خودمونو اذیت کنیم
پیشنهاد میکنم خودتون کیک و شیرینی های ساده رو برای خانواده درست کنید و برای بقیه ش حتما یه قناد خونگی معتمد داشته باشید .
متاسفانه شغلی نمونده که توش تقلب نکنند. من قنادی رو خبر دارم ولی همه رشته ها همینه. حتما سوال میکنید همه قنادی ها؟؟ من جرات ندارم انقدر قاطع نظر بدم، ولی به گواهی استادامون که اکثرا در قنادی ها کار کردن یا بازرس هستند همه ی قنادی ها همینن و متاسفانه بالا شهر و پایین شهر هم ندارن.
براتون پیج بازرس بهداشت رو میذارم ، گاهی وقتا یه سر بزنید.
bazras_behdasht@
میدونم مراحل سفارش گیری برای شیرینی ها وقت گیره و گاهی از حوصله تون خارجه ولی من اون گپ و گفت رو دوست دارم . وقتی دارم سفارشتون رو آماده میکنم، همه اون گپ ها تو ذهنم میچرخه و یادعلایق و دغدغه هاتون میفتم و خودآگاه ، ناخوداگاه تو کارم تاثیر میذاره.
خودمو که میذارم جای شما میبینم اگه قرار بود شیرینی بگیرم ، حتما یه قناد معتمد انتخاب میکردم و سلامت خانواده م رو اولویت قرار میدادم .
این مناسبت های اخیر از یلدا گرفته تا کریسمس و سال نوی میلادی و تولدهایی که این بین بود، ترافیک کارم رو زیاد کرده بود و وقت نمیکردم بیام پست بنویسم . این وسطا نمیدونم چی شده بلاگ اسکای هم شب ها سر یه ساعتی کلا قطع میشه .
درضمن موضوع شراکت با بهاره و راه اندازی کارگاه هم منتفی شد بعدش یه ماجراهای عجیبی اتفاق افتاد که تو پست بعدی میگم.
امروز اولین روز سال نوی میلادیه ، برای جهان مبارک باشه و امیدوارم سال صلح و آرامش و تغییرات عالی برامون باشه
دوستتون دارم .
چیز کیک انار
جشن اسم سروناز یه فرشته کلاس اولی با آموزش حرف( و)
کرپ رز
کرپ کیک رنگین کمان
واااویلااا کرپ کیک رنگین کمونی دلم رو بررررد
عزززیزم قربون دلت
مهری کیک اخری بخوایم بت سفازش بدیم باید بگیم چی؟ کیک رنگین کمونی مدله چی چی
یعنی عاشقه نوع سوال پرسیدن خودم شدم بخوام سفارش بدم میفهمی منم

نفس جانم اسم درستش کرپ کیک رنگین کمانه
آرره دقیقا میدونم کی هستی
کرپ کیک ها مدل های مختلفی دارن مثل رز و رنگین کمان و یه مدل دیگه هم هست که پست بعدی میذارم اسمش شطرنجیه
مهربانو حان مطمئنا خرید از شخصی مثل شما که سال ها می شناسیمتون و با شخصیتتون آشنا هستیم یک برد به تمام معناست.حیف که من چند سالی هست تهران نیستم و همینجور که دوستان گفتن همه خونگی ها مثل شما مسئولیت پذیر نیستند.
سیمین جانم خیلی لطف داری عزیزم
)
از صمیم قلب آرزو دارم شرف و انسانیت به شخصیت همه ما ایرانیان اصیل برگرده و همه بتونیم به هم اعتماد کنیم . متاسفانه سالیان درازیه که دروغ و خیانت رو بینمون رواج دادن (خیلی سال پیش تقریبا بعر از ساسانیان
سلام ،واقعا از دیدن عکسا لذت بردم چقدر هنرمند چقدر ظرافت و زیبایی کرپ کیک رنگین کمان و کرپ رز فوق العاده ن
سلام عزیزم . خیلی محبت داری دوست گلم
سلام عزیزم
مهربانو جان شانس آوردی وقت ندارم و گرنه هر روز شیرینی می پختم و واسه سوالات و ایراداتم مزاحم شما میشدم.
من معمولا از نان سحر شیرینی میگیرم و عاشق ناپلئونی هاشم.
راستش عاشق کیک خونگی ام و قطعا کیک خونگی سالم تر هست ولی برای منی که حوس کنم باید همون موقع شیرینی رو بخورم، سفارش دادن شیرینی خیلی منطقی نیست. مگر واسه مهمونی، جشنی یا...
انشالله بزودی کافه تون رو تاسیس کنید و بیایم کافه دال شیرینی های خوشمزتون رو بخوریم.
سلام جانم
باور کن با کمال میل درخدمتم تا بتونی برای خانواده و عزیزانت بهترین کیک و شیرینی رو درست کنی
منم نان سحر رو دوست دارم امیدوارم درست کار باشن.
اره دقیقا یه وقتایی همون موقع باید تهیه بشه بعدش دیگه فایده نداره.
مررسی عزیز من
سلام دریا جان
من پستت را براب عزیزانمم فرستادم که سعی کنند ازین به بعد کمتر شیرینی از بیرون بخرند.
فقط یک سوال هیچکدام از شیرینی های شما قابلیت پست به سایر شهرها را ندارد؟ یعنی خراب میشه؟ اخه مثلا قنادی حاج خلیفه یزد بعضی مدلهاش را پست هم میکند به سایر شهرها؟
واقعیت دوست دارم مزه شیرینی هات را بچشم اما تهران نیستم
سلام ساناز جان

عزیزانت به سلامت باشند . کوکی ها و شیرینی های خشک رو میشه ارسال کرد عزیزم . عزیز منی شما نازنین
سلام مهربانو جان
به حق چیزهاى ندید و نشنیده
همون بهتر من رژیم باشم
دست شما درد نکنه که با دقت و حوصله و تمیزى سفارشات و اماده مى کنین
سلام عزیزم.
آخ که مراقبت بهترین راهه .. اما یه وقتایی هم هوس میکنی حتما آگاهانه و از جای معتبر باشه عاالیه .
فدای شما عزیزم . اگر همه فکر کنند که از هردستی بدن از همون دست پس میگیرن و اگر همه وجدان و سلامت کار رو مد نظر بگیرن خیلی از مشکلات مرتفع میشه
اول شوک شدم که کامنتم رو اینجا گذاشتی بعد ترسیدم که ممکنه بعضی ها خوششون نیاد و منفی برام نوشته باشن،اما وقتی همه کامنت ها رو خوندم به خودم گفتم که البته که دوستان وبلاگی تون هم مثل خودت فهیم هستد،کیک هات هم خوشکلن
ای جانم نه عزیزم اینجا همه با هم دوست هستیم و سعی میکنیم از هم یاد بگیریم. به ندرت پیش اومده که کسی غرض ورزی کنه و اگرهم پیش اومده خودش متوجه شده که اینجا خریداری نداره حرفاش.
خیلی لطف داری عزیزم
بفرما ! همینو میخواستی؟ حالا هربار برم شیرنی بگیرم یاد این پستت میافتم و به خودم تلقین میکنم که باید مسموم بشم.
این چه پستی بود آخه.
کی یادشه برنامه عروسکی بچگیا رو؟
سلام مهربانو جان
خسته نباشی و امیدوارم پر برکت باشی همیشه. منم قبلا دو نوع شیرینی سفارش دادم که واقعا عالی بودند و واقعا متفاوت از شیرینی قنادیها. ممنونم.
متأسفانه این روزها برای ما، مهمونیها غیرقابل پیشبینی شده و فرصت کافی برای سفارش نمیمونه وگرنه البته که سفارش شیرینی و کیک خونگی مخصوصا به شما نازنین که انقدر مقید به اصول و اخلاقیات هستی، از بهترین انتخابها میتونه باشه.
آفرین به شما با این همه پشتکار و تلاش
سلام عزیز دلم
قربون تو دوست گلم 

سلامت باشی ممنونم
شیرینی های خونگی متاسفانه فقط با برنامه ریزی قبلی ممکنه
فدات شم عزیزم خیلی به من لطف داری دوست مهربونم
دریا جون پارسال دوستم برای عید شیرینی نخودچی خرید بود نیم کیلو 450 هزار تومن بعد فکر می کرد خیلی گرونه خوب واقعا هم نسبت به بیرون خیلی بالاتر بود ولی باورتون نمیشه وقتی درش رو باز کرد بوی کره و زعفرون خالصش مست می کرد آدم رو فکر کنید شیرینی نخود چی که تو گلوی آدم گیر می کرد مثل حلوا آب می شد تو دهن واقعا حلال شما و همکاراتون باشه .
آهااان عزیزم این دقیقا همون تفاوت مواد و خروجی کار بینظیره . واقعا باید تجربه کنید تا ببینید چرا مغازه انقدر قیمتش با کار خونگی که کاملا ویژه تهیه شده متفاوته
سلام عزیزم
یه سوال من همیشه که میخوام خامه کشی کنم خامه اماده از فروشگاه لوازم قنادی میگیرم ولی تا میام خامه کشی کنم شل میشه خامه وخیلی روی کیک نمی مونه به نظرتون باید چکار کنم؟
نرگس جون سلام
خامه قنادی رو که میگیری یه ماده منجمده که باید فرم بدی بعد استفاده کنی اینجوری بدون فرم دهی میشه گفت انگار بستنی رو ریختی روی کیک
خب حالا بریم سر بحث مهم فرم دهی خامه.
باید اون میزان خامه مورد نظرت رو بذاری تو ظرف ترجیحا شیشه ای یا استیل باشه. بعد منتظر بمونی تا مثل بستنی شل شده بشه . یعنی منجمد نباشه ولی سرما داشته باشه کاملا
حالا شروع کنی با همزن برقی بزنی . اولش خامه براقه ولی وقتی فرم گرفت مات مبشه کاملا و صدای همزن تغییر میکنه خامه ها شلپ شلپ به دیواره کاسه میپاشند و به پره ها یه گوله خامه کاملا سفت میچسبه . دیگه باید همزن رو خاموش کنی چون ادامه هم زدن خامه رو شل میکنه . زود خامه فرم گرفته رو بریز تو قیف و بقیه رو بذار یخچال گرم نشه .
پیشنخار میکنک فیلم های فرم دهی خامه رو گوگل کنی یا هشتگ بزنی تو اینستا
درضمن خامه سولیانو از برند کاله خوشمزه ترینه ولی چونردصد چربی حیوانیش بیشتره دیر فرم میگیره و زود شل میشه برای کاور خیلی مناسب نیست ولی فیلینگ کیک بزن طعم بهشت میده. اما ترکار از همون برند کاله بگیر هم خوبه طعمش هم کار کردن باهاش راحته و مناسب کاور و فیلینگ
راستی کلا ممکنه ۱۰ دقیقه با کمتر زدن خامه و رسیدن به فرم طول میکشه
سلام مهربانوی عزیز
چه توضیح جامعی دادید ایشالا که کلی پررونق باشه کارتون وپررزق وروزی واقعا کار پر دردسری هست من چند سال متوالی خودم کیک تولدم رو درست کردم ولی خیلی سخت بود واذیت شدم ومیدانم که چقدر زحمت داره
سلام نرگس جون
ممنونم عزیزم . چه خوب که خودت برای خانواده عزیزت کیک درست میکردی، بنظرم دوباره دست به کار شو. دانستن یه سری نکات از درد سرهاو زحمت ها کم میکنه ، من با کمال میل حاضرم دانسته هامو به دوستان انتقال بدم عزیزم
سلام
)
من سفارش دادم، چند بار هم سفارش دادم. به افراد مختلف، باید بگم قناد خونگی با خونگی فرق داره. من به همه حق میدم که براشون سوال باشه چون خودم هم از تجربه های قبلی م ناراضی بودم . متاسفانه باید بگم در شرایط اجتماعی هستیم که مردم همه چیز رو حق خودشون میدونن و می خوان حق شون رو از همدیگر بگیرن. یعنی سفارش بی کیفیت رو ارسال می کنن و پاسخگو هم نیستند و می گن خب همه همینن.
ولی اینجا دریا جون فوق العاده هستند. استانداردهای من رو به طرز عجیبی بالا بردند. مثلا برای یک کیک بچه گونه به من گفتند که فیگور درست نمی کنند و میتونن آماده تهیه کنند و چون طرح خاصی من ازشون خواهش کردم نپذیرفتن و گفتن که یه نمونه آماده می کنم و اگر دوست داشتی سفارش رو نهایی کنیم. و این برای من ارزشمند بود که کار رو به هر نحوی قبول نمی کنند.
با کمال شرمندگی من عاشق شیرینی هستم و باید بگم کیفیت کارشون فوق العاده است. یعنی کیفیت مواد اولیه طعم خامه و سبک بودن خامه و اندازه شیرینی ملایم کارشون رو به شدت خاص می کنه.نگران موی گربه نباشید من رفتم کیک از درب منزلشون هم تحویل گرفتم خیلی تمیز و مرتب بود(دریا جون شرمنده که یه نگاهی هم به داخل انداختم
نتیجه گیری اخلاقی: شما حق دارید حساس باشید ولی بنظرم هر کس که شیرینی دوست داره یکبار کیک و شیرینی هاشون و تست کنه
در مورد باقی قنادی خونگی ها نظر ندارم
هععیییییییییی نفسم گرفت
سلام مریم جانم








چقدر به من لطف داری عزیز دلم
خوشحالم از سفارشت راضی بودی عزیز من و اون تاپر خیلی گوگولی بود . نمیدونی وقتی عکس زیبای بچه ها با اون صورت های مثل فرشته شون رو برام فرستادی چه ذوقی میکردم
چقدر دوست داشتم وقت داشتی و با هم چای میخوردیم
سرت سلامت و نفست گرم
سلام مهربانو جان خسته نباشی
کاراتون بسیار زیباست.
مهربانو جان متاسفانه خیلی از قنادهای خونگی از روغن صاف استفاده میکنن.چون همونطور که میدونی پخت شیرینی با روغن صاف خیلی آسون تر از کره یا روغن جامد هستش.
بعد یه سری روغن هایی (اسمش یادم رفته) که قبلا قنادی ها فقط مصرف میکردن الان تو لوازم قنادی ها موجود شده.همونایی که تخصصی برای دانمارکی یا خمیر هزارلا میزنن.مصرفش زیاد شده و طبیعی هم هست .با این قیمت کره کی میاد کره بریزه؟ خیلی هنر کنن مارگارین بریزن.
یعنی کلا خونگی ها هم زدن تو کار صنعتی.
من که فکر کنم بعضی هاشون از این ژل ها اینام استفاده کنن مخصوصا اونایی که خیلی سرشون شلوغه و آموزشگاه دارن .
من خودم لوازم قنادی بودم خانمه اومد اسانس هل چند کیلویی برد.خب اینا رو تو شیرینی سنتی میریزن میدن دست مردم.کی میاد هل کیلو چهار میلیون بریزه.
به نظرم باید قناد خونگی رو بشناسی و بدونی چه جور آدمیه.حاضره هزینه کنه؟ یا میخواد خسیس بازی در بیاره و از مواد صنعتی استفاده کنه؟
البته شما کارت درسته.
پربرکت باشی انشالله
سلام عزیزم



ممنون از محبتت لطف داری شاخه نبات جانم
فکر کنم روغن آریستو منظورته؟ اون روغن مخصوص نان های لایه ای و بعضی از شیرینی ها مثل همون دانمارکیه. من خیلی وارد نیستم به موضوع نان ها میدونی که مبحث نان ها کلا جداست ، البته تا اونجایی که میدونم روغن آریستو ماده با کیفیتیه و برای تهیه محصولات خاص خودش استفاده میشه مثل خمیر هزار لا . از قیمتش خبر ندارم ولی اصلا تو محصولات کیک و شیرینی (بجز دانمارکی و چندتا دیگه) اصلا کاربرد نداره .
ولی مارگارین رو چرا .. میدونم بخاطر قیمت کمش استفاده میکنند ولی واقعا روی طعم و بافت تاثیر داره ، خب خیلی اشتباه میکنن چون مشتریشون میشه اول و آخرین بار .
یادمه یه بار داشتم خرید میکردم یه خانومی کنارم گفت آقا سفارش دونات گرفتم فلان چیز رو بده . فروشنده دوتا اورد گفت این ارزونه اون یکی گرون تر. خانومه گفت ارزونه رو بده گفتم که سفارش گرفتم.
واقعا حس کردم باید راهنماببش کنم و چه ریسکی کردم چون ممکن بود بگه به شما چه مربوط .
گفتم : عزیزم به سلامتی تازه شروع کردی؟ گفت بعله . کفتم ببین برای مشتریت حتما بهترین کیفیت رو بذار مگر اینکه خودش بگه مثلا شما گردو بزن بجای پسته که مناسب تر بشه ولی مواد اولیه درجه یک بذار اگه قراره کار کنی . الان شما سفارش دونات داری . فکر میکنی چرا بهت سفارش دادن دوساعت حرف زدین و باید یا بفرستی یا بیاد تحویل بگیره؟ خب سر کوچه شون نون فانتزی باشه دو دقیقه میره میخره بی درد سر . به شما گفته چون توقع کار درجه یک داره. بنده خدا گفت درست میگید
وااای ژل نه خیلی خطرناکه .. نهایت نامردی و بی شرافتی تو کسبه
خیلی اشتباه میکنن بابا مگه چقدر هل باید بریزن
خلاصه که تو کارشون موندگار نمیشن با این رفتار.
بله موافقم بالاخره یکی دراطرافمون پیدا میشه که بهش اعتماد کنیم .
فدات شم لطف داری عزیزم
سلام مهربانوی مهربان
چقدر کیک هاتون زیبا هستن و مطمئنن خوشمزه
حیوانات خانگی دقیقا مثل اعضای خانواده هستن ایکاش یه روزی اینو همه بفهمن
سلام بیتا جون ممنونم عزیزم لطف داری



تا نداشته باشن نمیدونن عزیزم ، من اوایل خیلی از حرفا ناراحتم میکرد الان کمتر دلگیر میشم واااقعا بعضی ها دوست ندارن زور نیست فقط بهشون ازار نرسونن کافیه وگرنه ما که نمیتونیم اجبار کنیم .
ولی آخ از ما که عااشقشونیم و باهاشون عششششق بی نظیری تجربه میکنیم
ممنون از توضیحات خوبتون. همیشه برکت باشه و تندرستی براتون مهربانو خانم جان گل
ممنونم منیژه جون. عاقبتت بخیر باشه عزیزم
این خانم در مورد موضوع گربه حق دارن که توضیحات تو برای من قانع کننده بود. بخصوص با شناختی که از تمیز بودن تو و خونه ی قشنگت دارم.
بزرگترین دلیلی که کار خونگی ها ارزونتره اینه که ماها اجاره ی مغازه یا کارگاهمونو نمی دیم. ایران رو نمیدونم اما اینجا ما در مغازه هزینه پرداختی خط تلفنمون گرونتر از خونه هست. این دو دلیل باعث میشه ماها ارزونتر از مشتری مطالبه کنیم.
بهرحال استفاده از ابزار و مواد خوب همیشه بهترین تبلیغه برای بیزینس. ممکنه کمی طول بکشه ولی دهن به دهن بین مردم می گرده و کار خودشو میکنه. تجربه شو دارم و داری.
اون رنگین کمانت یه تابلوی زیباست بانو جان
چیز کیک انار هم بنظرم خیلی خوردنی باشه...
منهم چند روز با اسکای مشکل داشتم راهم نمیداد. محض همین دوتا پست با فاصله کم گذاشتم که زجرش بدم
عزیز منی شما.. ببین کی به کی میگه تمیز بودن خونه. من هرچی باشم به گرد پای خواهری مثل تو نمیرسم نسرین جانم







خبر نداری تو ایران هر کی از مطب پزشک وسالن های زیبایی گرفته تا هر صنف پردرآمد دیگه یه شماره کارت میردن خدمتت که تو مبلغ رو واریز کنی به کارت تا مالیات ندن .اونوقت تو رفتی پیش فلان دکتر بخیه عملت رو بکشی ، اسم دکتر سیبیل خان شمیرانی اصل تهرانیه بعد شماره کارت بنام قیز بس کمرکوهی بالا پشت دره ست. تحقیق کنی میبینی قیزبس خانم ، مادربزرگ همسر آبدارچی مطبه.
یه پیرزن بنده خدا که روحشم خبر از حساب بانکی پرو پیمونش نداره. همه این کارا بخاطر فرار از مالیاته ، ولی ما کارمند ها رو اول مالیاتمون رو کم میکنند بعد حقوقمون رو واریز میکردن. البته اون آقای دکتر هم اگه مالیاتش رو بده میره دست مسئولین میدزدنش. خلاصه که خرج عمران و فرهنگ این مردم نمیشه
دقیقا باهات موافقم درمورد کیفیت مواد
فدای تو عزززیزم
خوب کردی زجر کشش کردی
سلام .با گفته هاتون کاملا موافقم .قناد های خونگی مشتری محدود و لی اغلب داینی دارن و برای حفظ اعتبار خودشونم شده از کار نمی زنن . هزینه مواد اولیه فوق العاده گرون شده واقعا دیگه عدد و رقم ها نجومی شدن متاسفانه . من خودم دستی بر اتش دارم و کیکهای تر رو تا جاییکه بشه خودم میپزم .شاید تزیینم خیلی شیک و تمیز نباشه ولی همینکه خانوادم بدونن به خاطرشون زحمت کشیدم و درستش کردم و سالیان بعد بچه ها با دیدن عکسا بگن که مامانم خودش کیک رو درست کرده خیلی واسم ارزشمنده . (در واقع ایجاد خاطرات کودکی زیبا برای بچه هام) . و چون خودمم درگیر کارم .میدونم چقد در حجم زیاد سفارش درگیری و خستگی داره . به خصوص در فضای محدود خونه و غیر کارگاهی .
شما کارت درسته عزیزم .همیشه بدرخشی مهر بانو جان .
در ضمن چقد چیز کیکت خوشگل شده . ولی شخصا خیلی موافق استفاده از رنگ در قنادی نیستم هر چند خیلی بچه ها کیک های رنگی رو دوست دارن .
سلام مبینا جان








دستت درد نکنه عزیزم خیلی عالیه خودت درست میکنی ، هم از سلامتش مطمئنی هم بسیار کار لذت بخشیه ، من هنوزم خاطرات کیک درست کردنم با مامان جزو بهترین خاطرات کودکیمه
خیلی کوچولو بودم ، پنج شش سالم بود و همزن برقی نداشتیم مامان تخم مرغ ها رو میشکست با شکر هم میزد و بعد میگفت من خسته شدم حالا تو بزن ، منم دوسه دور بیشتر نمیتونستم بزنم مامان مواد رو میچشید میگفت شکرش کمه بعد از لپ من میکند میریخت تو مواد میگفت وااای خیلی شیرین شد
آخی چه خاطرات قشنگی برام زنده شد.
مرررسی مبینای قشنگم سلامت باشی عزیز من
کاملا درسته عزیزم رنگ ها خوراکی هستند ولی بازم شیمیاییه و بهتره خیلی کم یا اصلا استفاده نشه. صورتی چیز کیک کمی رنگ داره ولی اون وسطش که قرمزه ، انار رو جوشوندم بعد از صافی رد کردم و با آب غلیظ و خنکش ژله انار درست کردم
سلام عزیزم
من اصلا نمی تونم کیک های قنادی رو بخورم. مگر مجبور بشم در حد خیلی خیلی کم. اما توی دل کیک های خونگی شیرجه می رم، واقعا تفاوت مزه و تازگیش از زمین تا به آسمون هست
شما هم نامبر وان
اون کیک آخری فوق العاده اَس
سال نوی هموطنان مسیحی عزیزمان هم خیلی خیلی مبارک
سلام عزیز من

ای جاانم نوش جونت باشه
به امید روزهای خوب برای همه ی دنیا
سلام مهربانو مهربان
عالی تر از عالی.زیبا
کار درست و شریف
عالی استفاده کردیم
کرپ کیک رنگین کمان
سال نوی میلادی مبارک همگان.علی الخصوص هم وطنا مسیحی مون و علی الخصوصتر مسیحیانی که اینجا میان
سلام ماجد عزیز، دوست خوبم


ممنونم از محبتت
سلام
برای پاسخ کاملتون ممنون استفاده کردیم.
امیدوارم همیشه سرتون از تعداد زیاد سفارشها شلوغ باشه و مشکلات بلاگ اسکای هم حل بشه یا دست کم تکلیفمونو روشن کنه.
سلام آقای دکتر
خواهش میکنم انجام وظیفه بود
ممنونم بله واقعا امیدوارم خیلی از مشکلات حل بشه. منم آرزو دارم شما سرتون شلوغ باشه ولی همه مراجعینتون بابت نوشتن نسخه های ویتامین و مکمل و نهایتا آزمایش های بررسی سلامت باشه و درد و بیماری از مردم دور باشه .
کاش محال نبود
از توضیحات مفصل و راهنمایی هایت بسیار سپاسگزارم. سالهاست در خانه شما ، شما را می خوانم و میدانم که بسیار مسئولیت پذیر هستید. روزی تان پر رونق
عزیزمی یه خانم جان محبت داری به من
تن درست و با عزت باشی