دلنوشته های مهربانو

دلنوشته های مهربانو

اینجا خاطرات زندگی مشترک من و دختر نازنینم به یادگار نوشته میشود
دلنوشته های مهربانو

دلنوشته های مهربانو

اینجا خاطرات زندگی مشترک من و دختر نازنینم به یادگار نوشته میشود

سال جدید، قرن جدید

سال جدید، قرن جدید، روز جدید و احوال جدید مبااارک 

دوستان نازنینم ، یکسال دیگه ، کنار هم گذشت و به امروز رسیدیم . 

برای همگی تن درستی و برکت فراوون آرزومندم. امیدوارم امسال عزت و شرفمون رو بیشتر از گذشته حفظ کنیم و از شرِ هر چه نکبت و بدی و آزار و تحقیره آسوده بشیم. 

امسال سال بسیار متفاوتی برای من بود، مخصوصاً آخرش و سفارش شیرینی هایی که من به یُمن با برکت دوستان و آشنایان مستقیم و غیر مستقیمم(غیر مستقیم ها مثلاً همکارهای مینا و مغازه دارهای پاساژ سینا که پک های شیرینی نوروزی برای شرکت های مرتبط باهاشون سفارش دادن) 

اگر کلِ زمان خوابیدنم در دو هفته ی آخر سال رو جمع بزنیم به دوشبانه روز و حدود 15-16 ساعت نمیرسه. یعنی میرفتم سرکار میامدم مشغول شیرینی پختن و تزیین میشدم ، دم دمای صبح بسته بندی میکردم ، لباسای اداره م رو می پوشیدم و میرفتم اداره 




هر قدر مهردخت میگفت به دوستات بگو دیگه نمیتونم بقیه سفارشارو انجام بدم ، میگفتم : اصلاً حرفشم نزن .. همه شون عزیز من هستند ، ضمن اینکه من نمیتونم بدقولی کنم . 

خلاصه نتیجه ش این شد که روز آخر پرده ها رو از خشکشویی گرفتیم، ولی نتوتستیم نصبش کنیم. 

حتی تخم مرغ رنگی ها مونم یادمون رفت سرهفت سین بذاریم 


سال قدیمی کنار مهردخت و دارسی و تامی جانم تحویل شد و من خوشبخت ترین بودم چون میدونستم همه ی عزیزانم هر جایی هستن ،  با تن درستی و حال و مال نسبتاً خوبی نشستن و منتظر تحویل سال هستن.



از اینکه انقدر تو پست گذاشتن و سر زدن به خونه هاتون تاخیر داشتم و دارم عذر میخوام .. میدونم شرایط مهربانوتون رو درک میکنید و من رو میبخشید.

روز اولیه اومدم سرکار .برم تا چند تا کشتی غرق نشدن یکمی به این پرونده ها رسیدگی کنم. 

دوستتون دارم 

**************

این تارت سیب و گردو با طعم دارچین که  دیروز برای یه خوشگل خانومی درست کردم برد منزل خواهر همسرش



اینم تاتلی کادایُف با محلبی و مغز پسته جهت هدیه به یک خاله خانوم عزیز



به به چه پست شیرین و خوبی شد ... مجدداً دوستتون دارم

نظرات 30 + ارسال نظر
زبله چهارشنبه 17 فروردین 1401 ساعت 12:00 ق.ظ

میگم من امسالو تصمیم گرفتم سالمخواری کنم
ولی این شیرینیهای دستساز برام خیلی جذابن
اگه بخام یه روز چیت دی داشته باشم امکانش هست که زحمتتون بدم؟
اصلا پروسه سفارش این جذابا چیه؟

چقدر هم عاالی که سبک زندگیمون در جهت تقویت سلامت باشه ولی بقول شما برای اینکه لذت های زندگی هم یادمون نره گاهی وقتی هم مزه میده آدم روال معمولی رو بره .
باعث افتخارمه که برای دوستان عزیزم که شما باشید چیزی درست کنم .
برای سفارش گرفتم خودم هم هنوز در ابتدای راه هستم و دارم نحوه ی ارتباط گرفتن رو یاد میگیرم به همین منظور یه سیم کارت صرفاً جهت سفارشات گرفتم که فعالش کنم ولی تا زمان فعال سازی و اعلام شماره ش میتونیم از همین طریق یا آیدی اینستا گرام با هم در تماس باشیم .

مامان رایا دوشنبه 15 فروردین 1401 ساعت 01:56 ب.ظ

سلام مهربانو جون می شه ادرس پیجتون رو بدی عزیزم منکه نمی تونم سفارش بدم با این همه راه ولی از اموزشاتت استفاده می کنم عزیزم عکساش که عالییی بود موفق باشی همیشه هم خودت و هم گل دختر نازت

سلام عزیزم
چشم قربونت سوالی هم داشتی در خدمتتم
daryas.life.diary@

ممنونتم عزیزم برای تو و عزیزانت هم همینطور .

فرزانه دوشنبه 15 فروردین 1401 ساعت 10:18 ق.ظ http://khaterateroozane4579.blogfa.com/

سال نو مبارک مهربانو جان . الهی سال بسیار خوبی برای خودت و عزیزانت باشه و باز هم با نوشته هات آگاهی مون را بالاتر ببری و دلمون را شاد کنی

ممنون فرزانه جانم برای تو و همسر و دختر نازت هم بهترین باشه .
من هم با شما یاد میگیرم عزیز دل

مهرگل یکشنبه 14 فروردین 1401 ساعت 01:43 ب.ظ

سلام مهربانوجونم
سال نو مبارک
الهی سال پر از شادی و حال خوب برا همه ی همه باشه ما و شما هم بینشون
مهربانو باریکلا وقت برا خواب و استراحت پیدا میشه اما این کاراس که ماندنی میشه برا آدم مخصوصا حس خوبش که تا مدتها با آدم میمونه
منم امسال یه فینگرفود جدید و دو تا دسر جدید ( البته که خیلی ساده و راحت بودن) یاد گرفتم و کلی براشون ذوق داشتم

سلام مهرگل جان
ممنونم عزیزم . ای جاان درست میگی عزیزم .
به به چقدرم عااالی پس تو هم مثل خودمی

فرحناز یکشنبه 14 فروردین 1401 ساعت 01:05 ب.ظ

سلام عزیزم سال نو مبارک براتون سالی همراه با سلامتی و دل خوش و آرامش آرزو دارم

سلام فرحناز جان
ممنونم عزیز دلم منم برای تو بهترین ها رو میخوام

منجوق یکشنبه 14 فروردین 1401 ساعت 12:55 ب.ظ http://manjoogh.blogfa.com

سال نو مبارک و خسته نباشی
ایشالا که تو سال جدید حال همتون خوب باشه

ممنونم منجوق جان
برای تو هم چنین باشه

یه مادر یکشنبه 14 فروردین 1401 ساعت 10:23 ق.ظ

سلام دریا جان سال جدید خیلی مبارک باشه. ایشالا پر از شیرینی وشادی باشه هم برای خودت وهم خانواده

سلام عزیز دلم
ممنون از محبتت نازنین .. همچنین برای شما

مجید وفادار شنبه 13 فروردین 1401 ساعت 08:29 ب.ظ

سلام دوست خوب و عزیزم مهربانو جان

رسیدن بهار و سال نوی شما مبارک
آرزو می کنم امسال، سالی پر از آرامش، برکت، سلامتی و شادکامی باشه برای شما دوست خوبم و همه ایرانیان و هموطنان کشورم



ماشاله اضافه وزن پیدا کردی

سلام باوفا
ممنونم الهی آمین .
کلی تلاش کردم از کاهش وزن بیش از حد جلوگیری کنم

ماه شنبه 13 فروردین 1401 ساعت 10:18 ق.ظ

سلام مهربانو جان
سال نو مبارک، ایشالا که سال خوبی میش رو داشته باشی و کام خودت و دلت شیرین باشد هنرمند...

سلام ماه زیبا
ممنونم دوست نازنین من . الهی برای تو و عزیزانت هم همین باشه

ملیکا جمعه 12 فروردین 1401 ساعت 05:23 ب.ظ

سلام مهربانوی نازنین
عیدتون مبارک ، عید مهردخت جون عزیزم و دارسی و تامی هم مبارک.
آمین به دعاهای قشنگت.
کاش انرژی هامون‌رو بابت همدلی‌ها و کمک به هم صرف کنیم نه بابت بی‌عدالتی‌ها و ظلم‌ها…
به به! به این شیرینی‌های عالی
آفرین به همت عالی تو و تلاش هات
خسته نباشی عزیزم
می‌دونستم که این مدت مشغول کار و تلاش بودی و منتظر بودم که حتما خبراشو به ما می‌رسونی.
سال جدید ان‌شاالله کارت پر از خیر و برکت باشه و مثل همیشه پرتوان در مسیر برنامه‌هات قدم برداری.قلب:

سلام ملیکای عزیز و نازنینم
قربان لطف و صفای تو . دختر نازم رو از قول من ببوس میدونی که چقدر براش آرزوهای رنگی رنگی در راه و زندگی جدیدش دارم

نسرین جمعه 12 فروردین 1401 ساعت 12:14 ق.ظ https://yakroozeno.blogsky.com/

مرسی که هستی

Mani پنج‌شنبه 11 فروردین 1401 ساعت 11:00 ب.ظ

به به

لیلی پنج‌شنبه 11 فروردین 1401 ساعت 09:07 ب.ظ http://Leiligermany.blogsky.com

چه پست خوشمزه و خوش رنگی.سالی که نکوست از بهارش پیداست.امسال سال شیرین و خوش آب و رنگی خواهد بود براتون

ممنون عزیز دل من . برای شما هم چنین باشه

مبینا پنج‌شنبه 11 فروردین 1401 ساعت 07:08 ب.ظ

واقعا مرسی بابت اموزش خوبتون مهربون. فقط یک سوال محلبی رو قبل بستن ینی از داغی افتاد روی دسر میریزیم و اینکه رشته تل کادایف با کیفیت از کجا بخرم .اگه پیجی می شناسین ممنون میشم معرفی کنین .ممنونم

خواهش میکنم مبینا جان ببین من از سوپر مارکت خریدم تو لوازم قنادی که ازش خرید میکنم هم هست
با مارک های مختلف هم تولید میشه . همین خمیر های هزارلا (مخصوص شیرینی و شورینی) رو شرکت هومینا تولید میکنه تل کادایف هم داره . برو ببین
http://hoomina.com/
الان مارک http://www.eido.ir/ رو هم دیدم ولی کلا مثل خمیر یوفکا و هزارلا تقریبا همه ی سوپر مارکتا دارن عزیزم
درمورد محلبی مثل فرنی میمونه هر چی بیشتر بمونه سفت تر میشه پس همون موقع که ولرمه بریز رو رشته ها . نگران دماش نباش چون اون رشته ها پخته و سفت شدن شیره هم که کاملا به خوردش رفته پس کراست محکمیه و اتفاقی براش نمیفته

شیده چهارشنبه 10 فروردین 1401 ساعت 08:01 ق.ظ

سلام، سال نو مبارک.
به به عجب کدبانویی و چه شیرینی هایی. دستتون درد نکنه
امیدوارم سالی پر از خیر و برکت و توام با سلامتی و شادی در کنار عزیزانتون داشته باشید

سلام شیده جان ممنونم عزیز دل
همچنین برای تو و عزیزانت

Nasrin چهارشنبه 10 فروردین 1401 ساعت 02:06 ق.ظ

سلام مهربانو جان سال نو مبارک به به به این شیرینى ها من میدونم این کار چقدر خستگى داره ولى عشقِ به این کار باعث میشه همین که تموم میشه هیچى از اون خستگى یادت نباشه و اماده باشى براى شروع دوباره

سلام عزیزم ممنونم
قربونت عزیزم .
آررره واقعا عزیز دلی شما

مبینا چهارشنبه 10 فروردین 1401 ساعت 12:04 ق.ظ

سال نوی شما خانوم هنرمند و مهربون و دختر گلتون مبارک باشه . بابت کار مورد علاقه تون ینی شیرینی پزی هم بسیار خوشحالم که خوب پیش رفته .امیدوارم مستدام و حسابی پر رونق باشه وایتون . اگه تون تاتلی کادایف رو اموزش بدین یک دنیا ممنون میشم . با کنوفه فرق داره؟یا یه چیزیه نث اون
راستی منم در راستای علایقم در کنار کارمندی و بچه کوچیک رفتم کلاس باقلوا

ممنونم مبینا جون
چشششم عزیزم
فکر کنم کنوفه یه لایه رشته کادایف یا شعریه داره و بعد کرم پنیر و دوباره رشته ولی این تاتلی کادایف با محلبی کرم روش میمونه و پنهان نیست . حالا بریم برای اموزش

500گرم کادایف خیس(تل کادایف)
200گرم کره
مواد برای شربت
3لیوان شکر
3لیوان آب
4تا5قطره آب لیمو
برای شربت آب و شکر رو تو قابلمه بریز و به هم بزن و روی گاز بذار از زمانی که جوش آمد 15تا16دقیقه بجوشه و بعد از روی گاز بردار و آب لیمو را تو شربت بریز و کنار بزار تا سرد بشه.
مواد برای محلبی
2 لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری شکر
️ 1 قاشق غذاخوری پر نشاسته
1 قاشق غذاخوری پر آرد
1پاکت وانیل 5گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری ایرانی
نصف پاکت پودر کرم شانتی و یا 3قاشق غذاخوری (پودر کرم شانتی همون پودر خامه ست و هر پاکت 75گرم پودر خامه داره)
طرز تهیه محلبی
برای محلبی تمام مواد به جز پودر کرم شانتی رو تو یه قابلمه بریز و با هم مخلوط کن و روی گاز بذار و مداوم هم بزن تا جوش بیاد و قوام بگیره و غلیظ شه وقتی که غلظت پیدا کرد از روی گاز بردار و بذار تا از داغی بیفته و ولرم شه بعد پودر کرم شانتی رو اضافه کن و با همزن برقی بزن تا فرم بگیره و یکدست شود.
طرز تهیه ️ دسر
تو یک کاسه بزرگ اول کادایف ها را از هم باز کن و کمی هوا بده و با دست خرد کن و جدا کن. کره رو آب کن و هم بزن بعد در حالی که ولرمه اون رو روی کادایفی که ریز خرد کردی بریز و پخش کن.️قسمت هایی که گلوله شده رو از هم جدا کن. این نکته مهمه که کره به تمام قسمتهای رشته کادایف رسیده شده باشه و تمام قسمتهای کادایفها کاملا با کره آغشته بشه تا بعد از پخت خمیر نشه .قالب تارت 25-28سانتی متری را با کره چرب کن.کادایف هایی که با کره آغشته کردی رو تو قالب تارت بریز و به مساوی پخش کن و با دست فشار بده و صاف کن و تو فر از قبل گرم شده با ذمای 180-170 (تو فرهای برقی) و با دمای 190درجه تو فرهای گازی با کنترل و مدت 50 تا55دقیقه بپز تا سرخ و طلایی بشه .بعد که زمان گذشت و تارت رو دراوردی ، از4تا5 دقیقه به بعد وقتی تو قالب تارت از داغی افتاد شربت رو روی اون پخش کن.بعد از 15تا20دقیقه که شربت رو جذب کرد تو ظرف پذیرایی برگردون و و روی اون محلبی رو به طور مساوی بریز و پخش و صاف کن و روی اون رو بدلخواه تزیین کن.
چند ساعت تو یخچال بذار تا کرم خودشو بگیره
نوووش جان

شارمین سه‌شنبه 9 فروردین 1401 ساعت 03:05 ب.ظ http://behappy.blog.ir

سلام. سال نو مبارک

دلمون رو آب کردی که

ای جااانم سلام به روی ماهت عزیزم

متولد ماه مهر سه‌شنبه 9 فروردین 1401 ساعت 12:50 ب.ظ

عزیزم سال شیرینی برات آرزو می کنم و امیدوارم تا الان خستگی شیرینی پزی از تنت رفته باشه.

ممنونم نازنین همچنین برای تو

نیروانا سه‌شنبه 9 فروردین 1401 ساعت 11:24 ق.ظ

به به
به به
به به
آقا سال نوی شما مباااارک
دارسی و تامی رو ببین خوداااا

دیگه وقت بازنشستگی با ۲۰ ساله ها
که دیگه درست حسابی برسی به شیرینی پزی خانوم هنرمند و قشنگ

چقدر دیگه مونده مهربانو؟

قربونت نیروانای عزیزم
اواسط سال قبل 20 سال تموم شد . تو فکرشم عزیزم

صفا دوشنبه 8 فروردین 1401 ساعت 10:27 ب.ظ http://Mano-tanhae-va-omid.blogsky.com

سال نو مبارک مهربانو جان . تبریک بابت کار شیرینی پزی که استارتش رو زدی کار بسیار خوبی هست برات آرزوی موفقیت فراوان دارم .

ممنونم صفای عزیزم . امیدوارم تو هم در همه ی زمینه های زندگیت موفق باشی

نسیم دوشنبه 8 فروردین 1401 ساعت 09:31 ب.ظ

مهربانو جان، سال نو مبارک، به به عجب کدبانویی، خسته نباشی، انشالله سال جدید،خوشی و سلامتی و برکت برای شما و همه دوستان به ارمغان داشته باشه

ممنونم نسیم عزیزم
الهی آمین ممنونم از دعای قشگن برای همه همینطور باشه

سین دوشنبه 8 فروردین 1401 ساعت 04:29 ب.ظ

مهربانوی نازنین
خوشحالم که عامل سرشلوغی‌ت، شیرینی بوده :)
عیدت هم مبارک و امیدوارم سال جدید پر از آرامش و خوشی باشه برات

ممنونم سین جانم
قربون محبتت مهربون الهی برای تو و عزیزانت هم همینطور باشه

نسرین دوشنبه 8 فروردین 1401 ساعت 04:13 ب.ظ https://yakroozeno.blogsky.com/

هوراااا
بدو بیا


نسرین جون خاطره ی بد بلاگفا برام تداعی شد گفتم دیگه پرررید

سمیرا دوشنبه 8 فروردین 1401 ساعت 02:17 ب.ظ

سلام مهربانو جون
سال نوتون مبارک
به به چه شیرینی هایی
خودت چقدر ناز شدی ماشالله
مهردوختم که مثله همیشه جذاب
مهربانو جون فقط برای آشناها سفارش می گیرین؟

سلام عزیزم
مرسی عزیز دلم ، لطف داری مهربون
نه قربونت درحد توانم باشه برای همه انجام میدم

فرشته شنبه 6 فروردین 1401 ساعت 01:40 ب.ظ

سلام عزیزم خیلی وقته فعالیت شمادر اینستا کم شده نگران شدم اومدم اینجا به به چه کردی بانو ماشالله به این انرژی چقدر خوبه که کار مورد علاقه ات رو انجام میدی وخوشحالی امیدوارم سالی سرشار از خوبی ونعمت های روز افزون پیش روتون باشه

سلام فرشته جون
درسته عزیزم . متاسفانه پست های آموزشی وقت خیلی زیادی ازم می گرفت حالا هم که درگیر سفارشات و این اتفاقای خوب هستم . ممنون که حواست بهم هست عزیز دل. منم برای تو بهترین ها رو آرزومندم

ربولی حسن کور شنبه 6 فروردین 1401 ساعت 12:44 ب.ظ http://rezasr2.blogsky.com

سلام
سال نو مبارک
خسته نباشید گرچه وقتی آدم کاری را که دوست داره انجام میده خستگی معنا نداره
نگرانتون شده بودم اما گفتم تگه خدای نکرده مشکلی پیش اومده باشه حتما از طریق دوستان مشترک متوجه میشیم.
وبلاگ من هم که چند روزه بالا نمیاد

سلام آقای دکتر عزیز لطف دارید . دقیقا همینطوره با عشق کار میکردم ولی واقعا با سرعت و بی وقفه بود و این بی خوابی داشت از پا مینداختم.
ای بابااا آره انگار اختلالی تو شبکه پیش اومده

غریبه شنبه 6 فروردین 1401 ساعت 11:40 ق.ظ

سلام
سال‌نوری مبارک
همیشه خوش باشید و سرحال
پست خوبی بود
از آن موقع که همسر فهمید دیابت دارد
من هم کلا شیرینی را کنار گذاشتم
نتیجه اش کاش وزن چهار کیلویی بود
الان بهترین نوشیدنی برایم آب خنک است
دیگه قیمت قند و شکر را هم ندارم

سلام
ممنونم چه کار خوبی هم میکنید کلا شیرینی ماده غذایی مفیدی نیست تو خانواده ی ما هم از همون سالی که مامان مبتلا به دیابت شد بابا هم قند و شکر رو ترک کرد ولی بقول خودش شیرینی های دخمل رو نمیشه نخورد

نسرین شنبه 6 فروردین 1401 ساعت 11:27 ق.ظ https://yakroozeno.blogsky.com/

راستی چرا رو میز خودتون شیرینی نیست؟!

نسرین جون برای خودم و مامان و مینا نرسیدم درست کنم

نسرین شنبه 6 فروردین 1401 ساعت 11:26 ق.ظ https://yakroozeno.blogsky.com/

وقتی فهمیدم سرت شلوغ قنادیه سعی کردم حتی احوالپرسی هم نکنم. ولی تو رو خدا عادت نکنی ها. من کم میارم.
عجب شیرینی های خوشگلی. معلومه خوشمزه هم هستن.
جعبه ها خوش سلیقه بسته بندی شدن و چیدمانشون خوب.
آخرین عکسی که گذاشتی محبوب من بود. تاتلی کادایُف پسته. اسمش بنظر روسی میاد.
دلم میخواد یه روزی امحتانش کنم.

ای جاانم حواسم بهت بود عزیزم... مررسی قربونت برم
امروز که اومدم اداره همه ی دوستام تشکر کردن و گفتن خانواده هاشون پسندیدن کلی ذوق کردم
یه دسر ترکیه نسرین جون اگر کرم میانیش پنیر داشته باشه میشه کنافه .
البته عربی -ترکی هست
فکر کنم یه روز بیام پیشت بید همه ی وعده ها رو تو بالکنت شیرینی و دسر بخوریم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد